Svaštara

Kratka sedmična astro prognoza: Ribe vjerujte intuiciji – Ovnovi čuvajte se zavidnih ljudi

Astrolozi donose kratku sedmičnu horoskopsku prognozu za perod od 21.06 do 27.06.2021-te godine.

Ovan: Ove sedmice osjetićete predivan nalet energije. Ova energija treba biti usmjerena u nešto korisno i efikasno što bi vam moglo donijeti dugoročne rezulatate. Ne otkrivajte drugima svoje planove, mogli bi mnogo zavisti navući na sebe.

Bik: Ova sedmica je idealan period za započinjanje nečega novog. Samci će imati mnogo sreće na ljubavnom planu, dok će zauzeti Bikovi osjetiti veću povezanost nego ikada.

Blizanci: Ova sedmica će biti bogata događajima i to veoma dobrim. Pozitivne promjene će itekako uticati na vaš lični život.
Više nego ikada izgradićete poštovanje prema sebi ali i u tuđim očima.

Rak: Vama se preporučuje da sedmicu počnete lagano, uz vježbe relaksacije. Neko od vaših poznanika će vas pokušati uvrijediti ali ne dozvolite da vas to dotiče.

Lav: Vama su predviđeni veliki uspjesi ove sedmice. Ako ste do sada bili marljivi i vrijedni vaša nagrada dolazi. Slušajte više intuiciju, mogla bi vas izvesti na pravi put.

Djevica: Čak i ako se svi vaši planovi sruše ove sedmice, nemojte klonuti duhom. Shvatite da se sve stvari odvijaju u vašu korist i da je takav ishod bio dobar za nešto.

Vaga: Neki događaji iz prošlosti bi vam mogli pomutiti razum ove sedmice. Važno je da radite na svojim slabim stranama i da se trudite postati što bolji.

Škorpija: Ova sedmica biće prepuna iznenađenja. Vrijeme je da proširite svoje vidike i da učinite sve što ste planirali a do sada niste stigli. Strijelac: Užurbanost i rad – glavne su stvari koje će okupirati vaš um ove sedmice. Astrolozi savjetuju da više povedete računa o svom izgledu i da pojačate fizičku aktivnost,

Jarac: U slučajuda čujete lažne glasine o sebi veoma je važno da ne reagujete na to. Neko pokušava da vas isprovocira. Poradite više na svom imidžu, pomalo ste zakazali na tom polju.

Vodolija: Ove sedmice vas očekuju razni događaji od kojih su većina pozitivni. Ne predajte se nevoljama već se izborite sa svim poput šampiona.

Ribe: Ove sedmice je veoma važno da slušate intuiciju. S obzirom da ste na velikoj prekretnici života, veliki znakovi bi vam se mogli ukazivati zato držite širom otvorene, prenosi Pult24info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh