Svaštara

Njih će retrogradni Merkur razoriti na svim poljima: Desit će se drastične promjene, a ova 3 znaka Zodijaka su najviše ugrožena

Retrogradni Merkur nam stiže u nedjelju i trajaće do 22. juna. Ovaj period donosi mnoge promjene i trubulencije, a posebno za tri znaka zodijaka – kod njih će se desiti mnoge transformacije.

Kosmos - Atma.hr

Svima dobro poznat period pod nazivom retrogradni Merkur, svaki put sa sobom donese mnogo promjena, turbulencija, ali i dobrih stvari. Ove godine on je u znaku Blizanaca i počinje 30. maja i trajaće sve do 22. juna.

Uticaj retrogradnog Merkura će najviše osjetiti osobe u znaku Blizanaca, jer on dolazi baš u njihovom periodu. Tokom ovog perioda svi ćemo biti podložni promjenama, a sljedeća tri znaka će, pored pomenutog, biti zahvaćeni. Retrogradni Merkur ima veliki uticaj na ljubav, a to se prije svega odnosi na potrebu da partnera stavljate u drugi plan i da flertujete sa osobama iz okoline.

Velike turbulencije čekaju osobe koje su u vezama, a svađe su neminovne. Na poslovnom planu možete očekivati promjene koje se tiču vaših grešaka, a ako ne budete oprezni moguće su drastične transformacije na ovom polju.

Izbjegavajte koflikte sa kolegama i trudite se da se poslu posvetite koliko god je to moguće i koliko god da retrogradni Merkur utiče loše na vas. Pogotovo za povišicu i promjenu posla nije povoljan period, zato se strpite do 22. juna. Evo koga će potpuno razoriti ovaj retrogradni Merkur.

Lav

Ukoliko ne ispravite greške sa partnerom možete očekivati veoma dramatičan period. Ljubavni aspekt ide nizbrdo, pogotovo jer će osoba iz prošlosti pomrsiti konce u vašem životu i natjerati vas da birate. Na raskrsnici ste i morate biti posebno pažljivi prilikom donošenja odluka. Poslovni aspekt miruje, tu neće biti velikih promjena, a pogotovo nije dobar period za napredovanje i promjenu posla.

Jarac

Period pred vama će vas razoriti u svakom smislu. Na poslovnom planu nećete imati vremena za sebe i bliske ljude, radićete konstantno, a rezultate svog napora nećete vidjeti do kraja perioda retrogradnog Merkura. Polje ljubavi stagnira iz dana u dan, partner vas ne razumije, a ni vi nemate pretjeranu želju za saradnju i poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Slobodni mogu da očekuju povratak drage osobe iz, koja će ih poremetiti.

Bik

Naplata starih dugova neće doći na red ni u ovom periodu. Žarko ćete iščekivati novac koji vam duguju osobe iz bliskog okruženja, ali tokom retrogradnog Merkura ga ponovo nećete vidjeti. Finansijski aspekt će biti veoma loš, pa se savjetuje da se strpite. Kada je polje ljubavi u pitanju neće biti bez promjena, a ukoliko budete napeti, nervozni i netolerantni može se desiti da mirnu luku sa partnerom upropastite. Slobodni će se opeći na prolaznu ljubav i biće jako povrijeđeni, piše “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh