Svaštara

HOROSKOP OTKRIVA – KAKO DA OSVOJITE NJEGOVO SRCE: Bikove privlači romantika i gracioznost, a Djevicu inteligencija

Horoskop otkriva šta najviše privlači njegov horoskopski znak…

Horoskop - 6yka.com

Ovan

Ovna privlače visoka energija, blistavi sjaj i osoba koja poštuje svoje autentično JA. Budite u odnosu sa njim proaktivni, entuzijastični i vrlo otvoreni. Detaljno razgovarajte o njegovim interesovanjima i pokažite da vas zanimaju njegova osjećanja. Uživajte tokom razgovora i budite iskreni.

Bik

Bikovi su hedonisti, pa je za njih savršen satsanak romantična večera uz ukusna jela i čašu vina. Neka sviježe ruže i svijeće stoje na stolu pored izvrsnog francuskog vina (na Bika utiče planeta Venera, pa cijeni svaku manifestaciju ljepote i gracioznosti). Zabavljajte se, opustite i budite spontani. Bikovi vole d sve teče sa lakoćom i bez vještačke atmosfere, pa se osjećajte kao da pričate sa dobrim prijateljem.

Blizanci

Bliznaci prvo primijećuju osobe sa autentičnim stilom, nekoga ko je poseban i ko se ne plaši da pokaže svoju različitost. Takođe, obožavaju da se smiju, pa će ih privući osoba sa dobrim smislom za humor. Očarajte njegov um svojom inteligencijom, a zatim učinite nešto potpuno nepredvidivo i šaljivo.

Rak

Rak je stidljiv, ne previše siguran u sebe i zato se radije skriva u svojoj školjci, pa može postati prava misterija za ženu koja pokušava da ga zavede. Na prvi pogled može izgledati hladno, ali zapravo njegova hladnoća samo prikriva neizmjernu nesigurnost. Ključ duše ove osobe je povjerenje. POdstaknite ga da zaboravi na sve male brige, strahove i potrebu za samoodbranom. Privlače ga vesele osobe, koje plene svojom vedrinom i smijehom. Pokažite mu da volite život, budite duhoviti i koketni.

Lav

Lav voli da priča o sebi, to mu je omiljena tema za razgovor. Ipak, vi ne dopustite da priča ode na njegovu stranu, već pokažite da ste odvažni i vješti u razgovoru. Pokažite najsvjetlije aspekte sebe i zablistajte. Budite samopouzdani i opušteni.

Djevica

Muškarac Djevica je pomalo stidljiv, pa će često čekati da napravite prvi korak. Privlače ga inteligentne osobe sa kojima imaju slična interesovanja. Od partnera očekuju da ih podržava u uspjehu. Uživa u dugim razgovorima i analiziranju određenih situacija.

Vaga

Vaga ima vješto oko za estetiku, pa će ga najviše privući osobe sa sjajnim stilom. Romantični su i maštoviti, a izuzetno vole iznenađenja. Za njih su dugi razgovori podjednako važni kao vođenje ljubavi. Izuzetno im je važna odanost i posvećenost partnera.

Škorpija

Privlače ga žene koje su povezane sa dubinom svog bića i one koje stalno rade na ličnom razvoju. Budite energični, pametni i misteriozni. Kada razgovarate sa njim, zagledajte mu se u oči i očarajte ga osmijehom. Podijelite sa njim vaše hobije i interesovanja. Škorpija voli da upoznaje nove ljude, pa će uživati u razgovoru.

Strijelac

Privucite ga svojom briljantnom duhovitošću i šarmantnim smislom za humor. Pokažite da ste potpuno nezavisna osoba. Po njegovom mišljenju, sloboda je presudna za sreću. Pozovite se na njegovu ljubav prema prirodi i predložite mu šetnje. Budite spremni na avanturu sa njim, jer ovaj znak obožava lude hobije i adrenalinske aktivnosti.

Jarac

Jarčevi ponekad mogu biti nesigurni, pa ne bi bilo loše da ih ohrabrite i date im kompliment. Vole zanimljive oobe koje razgovaraju o raznim dogodovštinama. Uživaju u druženju, slavlju i provodu, a često su savršeni plesači. Ako se upustite u vezu sa Jarcem, budite spremni na ludu zabavu na plesnom podijumu.

Vodolija

Ovu osobu uzbuđuje sve što je jedinstveno i neobično. Uvijek razmišljaju ispred svog vremena, a ključ njegove duše je njegov intelekt. Privlače ih žene sa nevjerovatnim mentalnim sposobnostima, a da biste zaista privukli njegovu pažnju, predstavite svoje briljantne ideje, progresivne interese i izvanredne teorije. Podgrijavajte njegovu maštu.

Ribe

Očarajte ga svojom maštom i snovima. Budite duhoviti, smiješni i usredsredite se na to da ga zabavljatezabavu Ribe su nježne duše koje očekuju nježnost, ljubav i bajkovit pogled na svijet. Povežite se sa djetetom u sebi, jer Ribe su vječita deca – osobe koje cijelog života maštaju, prenosi “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh