Svaštara

Mladenka izbacila sestru s vjenčanja jer je njezino dijete plakalo tijekom zavjeta

SVE mladenke i mladoženje imaju određenu viziju za dan svog vjenčanja, a ako pitate anonimnu mladenku koja se požalila na Redditu, njezini idealni ceremonija i doček bili bi bez djece.

svadba - PexelsI -Index

“Volim djecu, samo ne na svom vjenčanju”, napisala je.

ako se većina ljudi složila s mladenkinim zahtjevom, a vjenčanje je najavljeno godinu dana unaprijed kako bi gosti mogli pronaći smještaj, autorica objave je bila frustrirana kad je saznala da njezina sestra, koja je također bila jedna od njenih djeveruša, nije mogla pronaći dadilju za svoje dvoje djece.

“Tražila me da im dopustim da dođu na vjenčanje. Osjetila sam pritisak, ali molila je da dođu. Pristala sam ako mi obeća da će se pristojno ponašati i ako će ih njezin suprug držati na oku”, napisala je mladenka. prenosi “Index”.

No mlađe dijete, dvogodišnjak, počelo je “zanovijetati tijekom zavjeta”.

“Otprilike na polovici mojih zavjeta počeo je plakati”, istaknula je, doda vši kako je njezin suprug zgrabio sina i “vrlo nespretno se izvukao”.

“Morala sam dvaput ponovno započeti svoje zavjete zbog prekida i već sam bila jako nervozna”, prisjetila se.

Mladenku je uznemirilo što njezina sestra “nije ništa rekla niti se ispričala”.
“Nakon prvog plesa napokon je došla i rekla: ‘Haha, oprosti zbog nećaka, bilo mu je vrijeme za spavanje! Sad se sredio.’ To uopće nije bila isprika i bila sam tako uzrujana”, priznala je mladenka.

Nakon toga je rekla sestri da uopće nije sretna jer je popustila pred zahtjevima obitelji i tako prekršila vlastito pravilo, ali joj se ne čini da je sestru uopće briga za to. Iako joj je ponovila da joj je žao, istaknula je i kako uopće nije riječ o tako velikom problemu.

“Kipjela sam i u tom trenutku sam je zamolila da ode. Nisam više željela da bude tamo”, prisjetila se autorica objave. p

Od tada nije razgovarala sa sestrom, a čini se kako drugi članovi obitelji nisu stali na mladenkinu stranu. U konačnici je pojasnila da se ne ljuti na svog nećaka, već na sebe jer je prekršila vlastito pravilo, kao i na svoju sestru, posebno nakon toga što se “nije ispričala”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh