Svaštara

Horoskop – zanimljivi susreti, zavođenje i napredovanje: Kakvu magiju donosi Merkur u Blizancima do 11. juna

Horoskop – Merkur u Blizancima donosi sudbonosne susrete i poboljšanje na mnogim poljima!

Horoskop - Dobarglas.ba

U periodu od 3. maja do 11. juna Merkur zauzima prostor Blizanaca i podstiče nas da više razgovaramo, razmjenjujemo ideje, učimo nešto novo, a zabavu pronađemo na kraćim putovanjima, izletima ili kroz ostvarenje novih poznanstava na društvenim mrežama, prenosi “Lovesensa“.

Pozvani smo da artikulišemo svoje misli, ‘sredimo’ stanje u svom umu, objasnimo logično, otvoreno izgovorimo ono što jeste kako bi nas drugi bolje shvatili.

Ovaj Merkur voli puno pričati, čitati, učiti, znatiželjan je, voli biti informisan, ali ponekad se javlja i površnost jer ga puno toga zanima i želi sve obuhvatiti odjednom.

Igramo se sa riječima, zavodimo intelektom, porukama, izbjegavamo dublje razgovore jer nekako nismo spremni zaroniti u težinu stvari.

Dobro je vrijeme za pohađanje kurseva i edukacija kojima možete poboljšati svoje znanje.

Hodajte, vozite bicikl, živite aktivno, vaše će vam telo biti zahvalno jer ćete fizičkom aktivnošću smiriti um, manje razmišljati i bolje se osjećati.

Od 29. maja do 22. juna ovaj će Merkur biti retrogradan, pa se naoružajmo strpljenjem jer se okolnosti usporavaju kako bismo jasnije vidjeli ono što je bitno za nas.

Astrolog: Julijana Oremović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh