Svaštara

Horoskop za vrijeme mladog Mjeseca u Biku: Od 11. maja slušajte šta vam srce šapuće

Horoskop – Saznajte šta vam donosi magija mladog Mjeseca u Biku od 11. maja!

Mlad mjesec - Ilustracija / Astrosudbina.com

Mlad Mjesec u Biku očekuje nas 11. maja i započinje sezonu pomračenja. Iako ovaj mlad Mjesec nije pomračenje, on otvara lunarni ciklus i vodi nas direktno do pomračenja punog Mjeseca 26. maja.

Mlad Mjesec predstavlja novi početak, sjajnu energiju, ali od nas zahtjeva i da se povučemo i malo razmislimo koji su sljedeći koraci koje treba da napravite.

Počet ćete više da brinete o sebi, svojim potrebama i ambicijama, ali nećete biti skloni kontroli energije, već ćete joj dopustite da teče i otvori vam nove horizonte života.

Mlad Mjesec nas priprema za pomračenje, spušta nas na zemlju, donosi vladavinu uma i čini da budemo spremni za sve što nas do kraja Meseca zatekne.

Lilit, crni Mjesec biće posebno aktivan tokom ovog mladog Mjeseca u Biku i donosi nam samopouzdanje, moćnu žensku energiju i moć da iskoristimo sav potencijal našeg bića.

Predstavlja proces transformacije ka boljem, ali ovaj proces biće i pun izazova. Možemo ga prikazati kao šetnju kroz mračni tunel, strah, neizvjesnost ali i andu, jer znamo da ćemo na kraju pronaći svjetlost.

Kao leptir koji se nalazi us vojoj čahuri i ne vidi ljepotu cvijeta, u jednom trenutku ćemo raširiti krila i dosegnuti visine.

Dopustite sebi da se tokom ove transformacije povučete, osamite i zaronite u svoju dušu. Povežite se sa intuicijom, slušajte šta vam poručuje i dobit ćete veća saznanja za novo putovanje.

Pošto je mlad Mjesec u znaku Bika, važno je da u ovom periodu obratimo pažnju i na Veneru, vladarku ovog znaka. Onanam daruje žensku energiju, punu intucije, borbenosti, kreativnosti, ljepote i inteligencije.

Dozvolite svom unutrašnjem kompasu da vas vodi, umjesto da se uhvatite u zamku ega.

Mlad Mjesec je prilika da napunimo svoje baterije, pronađemo kreativna rješenja, evaluiramo i oslušnemo poruke svog srca.

Pozdravite energiju ovog mladog Mjeseca i iskoristite je kako biste poboljšali svoj životni pravac, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh