Svaštara

ZABIT ĆE VAM NOŽ U LEĐA BEZ DA TREPNU: OVO SU ČETIRI NAJDVOLIČNIJA ZNAKA HOROSKOPA

Nekim znakovima horoskopa urođeno je da žive u skladu sa svojim principima, ali postoje četiri znaka koji imaju dvostruke aršine i često zagovaraju jednu stvar dok sami rade upravo suprotno.

Par - Businessinsider.com

Blizanci

Oni su preambiciozni da bi dopustili moralu i njihovim životnim vrijednostima da im stanu na put do uspjeha. Nemaju nikakvih problema s gaženjem svojih ideala kako bi što lakše i brže došli do cilja.

Dvolični su, lažljivi i pasivno-agresivni. Osim toga, bez problema će nekome ‘zabiti nož u leđa’ i iznevjeriti poverenje. prenosi “Hayat“.

Škorpija

On ne vjeruju u davanje druge šanse drugima i ne mogu da oproste i zaborave, prenosi Krstarica.

Kada neko iznevjeri njihovo povjerenje, oni mu zatvaraju sva vrata. Ali kada oni nekoga izdaju, očekuju da im se oprosti i shvati njihova strana priče.

Strijelac

Njih često nazivaju dvoličnima jer su suviše dragi i preobzirni da bi nekome svjesno slomili srce. Osim toga, rijetko drže do svojih principa i lako ih ignorišu kada im to odgovara. prenosi “Hayat“.

Vodolija

Oni za svakoga imaju osmjeh i prave se da brinu o svačijim osjećajima, ali duboko u sebi zapravo osuđuju i procjenjuju sve koje poznaju.

Trude se da ostave utisak da su opušteni, dragi i da sve prihvataju upravo takve kakvi jesu, ali to je samo fasada kojom kriju svoju osuđujuću i kritičku narav, piše Pinkvilla.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh