Svaštara

Horoskop / Lav, Rak i Bik su najveći ljubitelji životinja, koji će dati i ‘život’ za svoje krznene prijatelje

Prednosti posjedovanja kućnog ljubimca su jednostavno beskrajne.

Mačka i pas - Facebook

Pružaju nam bezuslovnu ljubav, druženje kad god se osjećamo usamljeno, i vječiti izvor maženja. Iskreno, ko može da odoli paru velikih očiju koje nas dočekuju na vratima kad god se vratimo kući?

Ako se pitate ko će najvjerovatnije nahraniti svaku mačku lutalicu u komšiluku i usvojiti svakog psa u skloništu, ova tri horoskopska znaka najviše vole životinje: Rak, Lav i Bik.

Bik: Spasit će svaku životinju makar to bila posljednja stvar koju će uraditi u životu

Bik je duboko usklađen sa prirodnim svijetom i svim njegovim stvorenjima. Osjećaju bol i ljubav koju životinja proživljava na duhovnom nivou. Zbog toga Bik ima tendenciju da bude najveći zagovornik prava životinja i prvi horoskopski znak koji spašava bilo koju životinju kojoj je potrebna pomoć.

Čak i ako žive u skučenom stanu sa pet pasa, tri mačke, pa čak i sa dva papagaja, to je veselije. Ne mogu da ostave životinju u nevolji kada imaju hranu i sklonište koje mogu da joj obezbjede.

Najsmiješnije je to što Bik čak i ne plače lako. Međutim, kada je riječ o kućnim ljubimcima, oni mogu da postanu veoma uplakani.

Rak: Svoje ljubimce nazivaju svojom “djecom”

Saosjećajan, ljubazan i brižan Rak ne bi bio ništa bez svojih ljubimaca. Ovaj vodeni znak ima svu ljubav ovog svijeta da pruži životinjama. Oni cijelo svoje srce posvećuju sigurnosti i dobrobiti svojih krznenih saputnika.

Ako poznajete Raka, vjerovatno dobijate bezbroj fotografija na kojima njihovi ljubimci rade slatke stvari. Takođe vam vjerovatno šalju svaki životinjski video na internetu na koji naiđu. Možda nećete imati vremena da gledate svaki klip iznova i iznova, ali vaš Rak će naći vremena.

Izlazak sa Rakom mogao bi da podrazumijeva mnogo zaustavljanja pošto se osjećaju primoranim da maze svakog psa na ulici, cvileći od dječjeg uzbuđenja svaki put. Morate ih voljeti zbog toga.

Lav: Oni osvajaju svijet sa svojim ljubimcima pored sebe

Lav apsolutno obožava stalnu naklonost i divljenje koje njihovi ljubimci gaje prema njima. Ideja da pas nije u stanju da obuzda svoju radost kada se vrati kući sa posla dovodi ih do suza.

Lav prosto voli da bude voljen. A koja ljubav je dublja od ljubavi koju ljubimac ima prema svom vlasniku? Vjerujte, Lav uzvraća svaki gram. Lav će na svojim stranicama na društvenim mrežama postaviti bezbroj fotografija svojih ljubimaca. Zapravo, ako već nisu prešli dodatni kilometar kreiranja Instagram stranice za svoje ljubimce.

Zahtjevaju da svi priznaju koliko je njihov ljubimac briljantan i neodoljiv. Zašto ne bi? Njihov ljubimac je najveći ljubimac koji je ikada živio i od vitalnog je značaja da svi to znaju. Povešće svoje ljubimce u prelijepe avanture i osvojiti svijet sa svojim pratiocima, prenosi “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh