Svaštara

Ne povjeravajte im se: 3 najveće izdajice horoskopa

Ovi znaci ne znaju da čuvaju tajne, stoga se pazite kome se otvarate.

Tišina - Timeshighereducation.com

Blizanci
Blizanci ne mogu držati jezik za zubima pa je zbog toga bolje ne dijeliti s njima nikakve tajne ili planove, pogotovo ako spremate neko iznenađenje. Ipak, kada je neka tajna ozbiljna, potrudit će se da je ne proslijede je dalje, ali ako je riječ o sitnicama, neće dugo čekati da ih ispričaju nekom trećem.

Strijelac
Strijelce uvijek zanima istina i samo istina. Neće vas prestati ispitivati dok im ne odate tajnu, ali pripazite jer tu tajnu neće dugo držati za sebe. Skloni su prenošenju glasina i preuveličavanju, pogotovo kada misle da je trač dovoljno sočan da se pretvori u zanimljivu priču.

Djevica
Djevice jako zanimaju tuđi životi i poput Riba nastojaće saznati svaki trač. Ponekad mogu biti i sebične i pomoći će vam samo ako igrate po njihovim pravilima. Ako im se pokušate oduprijeti, uzvratit će vam tako da odaju sve vaše tajne, pa čak i one ozbiljne, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh