Svaštara

Danas je PRVI NAJGORI DAN 2021. godine: Astrolozi upozoravaju da OBAVEZNO IZBJEGAVATE sljedeće situacije

Astrolozi upozoravaju da je ovaj dan posebno opasan, evo i zašto!

Horoskop - Astrolook.com

Nakon jučerašnjeg punog ružičastog mjeseca, koji nam je donio transformaciju, u misterioznom znaku Škorpije, danas nas očekuje crveni mjesec.

Ružičasti Mjesec u Škorpiji je težak, ali sa sobom nosi nove i ideje i promjene. Ako budete negativni tokom ovog perioda i mislite loše loše stvari će vam se i događati, ipak ako pokušavate da mislite dobro i širite ljubav, ublažićete sve ono što ovaj aspekt nosi sa sobom,piše Novi.

Kada je Mjesec u Škorpiji, kažu astrolozi, ovo su nevolje koje su česte: osjetljivi svi organi u donjem dijelu stomaka, moguće povrede, slijepo crijevo, hormonski poremećaji, ginekološki problemi, frigidnost ili prenaglašena se**ualnost, preterivanje u domenu se**ualnosti dovodi do frustracija i povišenog pritiska, pad imuniteta.

A za danas, 27. april, astrolozi najavljuju crveni Mjesec – večeras Mesec nije samo pun, već ćemo prisustvovati pojavi supermjeseca koji se približava Zemlji na minimalnu razdaljinu.

Ovo je vrlo nezgodno razdoblje, kažu astrolozi jer je dovoljna jedna varnica da sve eskalira u požar. I najmanja prepirka može lako da preraste u nasilje, a projekti započeti ovog dana teško da će uspjeti. Poguban je uticaj ovog crvenog mjeseca na psihu, pa se klonite što je više moguće crnih misli.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh