Svaštara

Astro lista najljepših žena Zodijaka: Škorpije osvajaju misterioznošću, a Djevice šarmom provjerite svoj znak!

Ljepota je stvar subjektivnog doživljaja i ne odnosi se samo na spoljašnji izgled, već i na sve ono što neku osobu čini kompletnom. Ljepom ženu čine intelekt, stav i držanje, ali i karakter.

Horoskop - Telegraf.rs

Ipak, postoji i neko generalno shvatanje lijepog, što može da odredi i mjesec u kome ste rođeni, odnosno vaš horoskopski znak.

Predstavnice pojedinih znakova mogle bi da budu konkurentkinje za mis, a evo ko su “prve među jednakima” koje plijene svojom posebnošću i snagom ljepote.

1. Ribe
One su najljepše zbog svoje kreativnosti i saosjećanja koje imaju za druge. Riba plijeni svojim toplim, prozirnim pogledom punim ljubavi koji otapa i najtvrđa srca.

Niko kao Vodolija ne umije origanalno da nosi lude, šarene ciple, ali niko ljepše od Riba ne izgleda bez cipela.

Lijepa stopala i prsti glavni su aduti ovog znaka, a raduju im se svi kojima su ovi dijelovi anatomije fetiš.

2. Djevica
Pripadnice ovog znaka Zodijaka spadaju u najšarmantnije. Njihove kitnjaste i precizne rečenice čine ih prijemčivim i finim.

Djevojka u bikiniju na plaži sa savršenim trbušnjacima sigurno je horoskopska Djevica, kao i ona sa najužim strukom.

3. Lav
Žene ovog znaka su najprimjećenije. Uvijek su u centru pažnje, a pošto Lav vlada srcem, a srce je u grudima, ako tražite ženu sa savršenim poprsjem onda je to Lavica.

Njihovo samopozdanje im daje posebnu unutrašnju ljepotu.

4. Ovan
Budući da Ovan vlada glavom, žene rođene u ovom znaku plijene posebnom energijom. Naglašenih crta lica i obrva, odaju utisak snažnih i pravih liderki.

Ako se uz to doda inteligencija i borbenost malo je pripadnika jačeg pola koji im lako odole.

5. Vaga
Vaga ima suptilnu i nježnu ljepotu koja udružena sa njenom diplomatskom prirodom za rješavanje situacija čini je “ljepkom” za suprotni pol, piše “Novi“.

Zbog njene fizičke ljepote željećete da je gledate satima. Vaga vlada bubrezima, pa su njena leđa toliko neodoljiva da ćete poželjeti da ih masirate i mazite do kraja života.

6. Bik
Od svih horoskopskih znakova, pripadnice ovog imaju najskriveniju ljepotu. Da biste došli do nje, morate mnogo da se potrudite.

Ona svoju senzualnost i osjećajnost čuva skrivene, a ako vam se posreći da budete njen izabranik, bićete očarani unutrašnjom ljepotom ove žene.

Najljepši dio njene anatomije je vrat, pa to kako podiže glavu i bradu umije da bude pravi mamac za muškarce.

7. Strijelac

Žene ovog znaka kojim vlada Jupiter, planeta sreće i bogatstva su omiljene zbog svoje neposrednosti i iskrenosti. Imaju posebno lijepe noge i butine, a raskošna, duga kosa im dodatno ističe ljepotu.

Njihova divlja priroda i neukorotivost mogu da budu izazov za pripadnike jačeg pola.

8. Blizanci
Bez obzira da li šeta ulucom, piše ili pliva primjetićete njene ruke, ali i muskulaturu. To su glavne fizičke karakteristike žena Blizanca.

Inteligencija je njen glavni adut, kao i vrcavost. Voli komunikaciju i uživa u razgovorima o različitim temama što je čini zanimljivom.

9. Škorpija

Odlučnost i asertivnost čine pripadnice ovog znaka neodoljivim. Ove dame su najatraktivnije žene Zodijaka.

Njihova erotičnost i otvorenost za intimu čini ih najpoželjnijim za suprotni pol.

10. Rak
Najvjernija žena Zodijaka je rođena u ovom znaku.

Ona vjerovatno ima i najnježnije i najljepše ruke koje ste ikada u životu vidjeli. Osjetićete potrebu da ih položite na svoje tijelo i držite u svojoj ruci zauvek.

11. Jarac
Pripadnice ovog znaka su nosioci titule najljepših nogu. Duge noge, kao izvajane čine ih atraktivnim i upadljivim.

Posebna karateristika koju ima žena Jarac je njena ambicioznost, tako da se uz nju muškarci osjećaju kao da mogu da ostavre sve što zamisle.

12.Vodolija
Nisu svi blagosloveni tako lijepim člancima kao Vodolija.

Oni su njen tajni adut i ako ga je svjesna uvijek će birati lude, šarene cipele kojima će privlačiti pažnju na najljepši dio svoje anatomije.

Pored toga, njen intelekt i ambiciozna vizija budućnosti, kao i njen altruizam, čine je posebnom i zanimljivom, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh