Svaštara

Ljubavna astro analiza do 02.05. – Bikove će pratiti sreća u ljubavi, Rakovi ne štedite lijepe riječi

Bikove će pratiti sreća u ljubavi, Rakovi ne štedite lijepe riječi

Ljubav - Onlinerecepti.com.ba

Ovan: Ovaj period će biti jako povoljan za jačanje odnosa i povjerenja sa vašim partnerom. Vaš partner se neće ustručavati da vam kaže ono to misli što bi vam moglo pomoći da shvatite neke stvari vezane za njega. Vaš trud će donijeti ravnotežu i stabilnost u vašu vezu.

Bik: U ovom periodu bi vam mogla pratiti velika sreća u ljubavnom životu što bi vam moglo pomoći da učvrstite vašu vezu. Druga polovina sedmice će biti posebno povoljna jer bi se između vas i vašeg partnera mogle probuditi nove strasti i povećati privlačnost.

Moći ćete da se riješite svih zabluda i sumnji koje su se pojavile u prethodnom periodu. Blizanci: Budite oprezni u ovom periodu jer bi neko, vama veoma blizak, mogao reći neke jako ružne stvari vašem partneru o vama. To bi moglo dovesti do određenih neugodnosti i nesporazuma između vas i vašeg partnera.

Ipak, moći ćete da riješite problem ako ostanete pribrani i objasnite svom partneru cijelu situaciju. Rak: U ovoj sedmici ćete provesti jako lijepo vrijeme sa svojim partnerom i trudićete se da održite strast i nježnost u vezi. Vi i vaš partner ćete pokazivati ljubav jedno drugome i nećete štedjeti lijepe riječi.

Oni Rakovi koji su u braku bi trebali otvoreno razgovarati sa svojim partnerom kako bi se riješili sumnji koje ih muče. Ne dozvolite da se treća osoba upetlja u vaš odnos. Lav: U ovom periodu bi moglo doći do nekih jako zanimljivih preokreta u vešem ljubavnom životu.

Mogli biste shvatiti koliko vam zaista znači vaš partner te se oslučiti za sledeći korak. Ako ste do sada mislili da je brak samo drugo ime za kompromis, imat ćete priliku dokazati da niste bili u pravu i odlučiti se da napravite ovaj jako važan korak u svom životu.

Djevica: One Djevice koje su slobodne bi trebale malo više pažnje obratiti na svoje ponašanje ako žele da privuku pažnju suprotnog pola. Ako tragate za iskrenom ljubavi neke svoje loše navike bi trebali promjeniti. One Djevice koje su u vezi bi mogle pokazati ljubomoru u ovom periodu jer bi se neko mogao zainteresovati za njihovog partnera.

Ostanite pribrani i vjerujte svom partneru. Vaga: Početkom sedmice vaš partner bi mogao otputovati na nekoliko dana što bi moglo stvoriti udaljenost između vas dvoje. Za one Vage koje su nedavno ušli u novu vezu ovo će biti jako povoljan period.

Mogli biste dobiti neku jako lijepu vijest koja bi mogla imati povoljan uticaj na vas i vašu vezu. Škorpija: Osobe koje su rođene u znaku Škorpije će se osjećati jako srećni u svojoj vezi i nježnosti koju dijelite sa svojim partnerom. Za one koji su u braku ovo će takođe bit jako povoljan period.

Osjećate se jako opušteno sa svojim partnerom i imaćete jako lijepu komunikaciju. Možete planirati porodično okupljanje koje bi moglo biti jako uspješno. Strijelac: One Strijelčeve koji su slobodni bi mogli donijeti neke jako lijepe promjene u svom životu koje bi im mogle pomoći da upoznaju jednu jako zanimljivu osobu.

Sa tom osobom bi vas mogli spojiti vaši prijatelji ili neki član vaše porodice. Oni koji su u vezi bi trebali pokazati razumijevanje prema partneru ako žele da riješe probleme koje vuku već neko vrijeme. Jarac: Vaš unutrašnji glas i vaša snalažljivost će vam pomoći da prevaziđete neke prepreke koje bi vam se mogle naći na putu.

Shvatićete da su neke vaše radnje bile neutemeljene i uzaludne i da je vaš partner bio u pravu. Budite pozitivni i nabacite osmijeh na lice jer bi vam to jedino moglo pomoći da se riješite tuge i boli. Vodolija: Vodolije će u ovom periodu pronaći mir i harmoniju u ljubavnom životu.

Slobodne Vodolije bi napokon mogle upoznati svoju srodnu dušu. Za one koji su u braku bi ovo takođe mogao biti jako povoljan period, iako bi se mogle pojaviti neke manje nesuglasice između va si vašeg partnera. Ribe: U ovoj sedmici vaš ljubavni život bi mogao pasti u drugi plan jer će vam vaše zdravlje bit najvažnije,piše Infpult

Zbog toga bi se u vama mogao probuditi neki nemir koji bi mogao uzrokovati prekin komunikacije sa partnerom. Važno je da budete otvoreni i da kažete šta vas muči ako ne želite stvoriti veći problem nego što jeste.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh