Svaštara

Horoskop – Lijepe stvari dolaze same, bolje finansije i strastvena ljubav: Kako će romantična Venera u Biku uticati na naš život (do 9. maja)

Horoskop – Saznajte šta vam sve donosi romantična Venera u senzualnom Biku!

Djevojka - Infpult.info

Iz vatrenog Ovna, Venera je ušla u senzualnog Bika. Venera je vladarka Bika i ovde će ispoljiti ono najbolje od sebe i ovog znaka. Donijet će mnogo kreativnosti, stvaralaštva, plodnosti, osvještavanje vlastitih talenata i umjetničkih djela.

Takođe, Venera u Biku vlada međuljudskim odnosima, partnerstvom i ljubavlju pa skladnih veza neće nedostajati. Vladarka je novca, a Bik voli novac, pa u ovom periodu možemo očekivati poboljšanje finansijske situacije. Isto tako možemo učiniti život komfornijim.

Venera u Biku je kraljica hedonizma tako da nas u ovom periodu čeka puno dobre kuhinje, fine hrane, profinjenih pića. Isto tako, ona je vladarka ljepote pa ćemo se uljepšavati, oblačiti i presvlačiti, paziti na spoljni izgled. To je tako sa Venerom u Biku jer ona želi privući ljude i dopasti se.

Za razliku od prethodnog perioda Venere u Ovnu, gdje je Venera bila odlučan lovac i uzimala stvari u svoje ruke, sad stvari i događaji dolaze nama. Ne moramo se pretjerano truditi oko ičega, samo budite lijepo raspoloženi i lijepe stvari dolaze same.

Osobe koje natalno imaju Veneru u Biku magnetno su privlačni drugim ljudima, mogu od drugih dobiti sve što požele. Venera u Biku voli senzualnost i se*s, ali ništa naglo i na brzinu, već polako s puno dodira i osjećaja.

Boja Bika je zelena i smaragdno zelena, čakra grlena i srčana, a kamen smaragd, malahit, avanturin, žad i drugi kristali zelene boje. Pošto se Venera voli kititi i voli luksuz možemo priuštiti i nakit od ovog kamenja.

A takav nakit možemo programirati i nositi svjesno za ostvarenje onoga čime Venera vlada u ovom razdoblju – otvaranje srčane i grlene čakre, ljubav, ljepota, plodnost, erotika, kreativnost, umjetnost, talenat, finansije.

Venera i Bik vole prirodu i cvijeće pa treba u stan unositi puno sobnog bilja, cvijeća, a takođe posaditi vrt ili urediti biljkama balkon.

Ovaj period Venere u Biku, najbolje će biti za Bikove, Djevice i Jarce, kao i za Rakove i Ribe (i one koji imaju naglašene neke do tih znakova).

Venera u ovom periodu neće praviti neprijatne aspekte sa drugim planetama, osim krajem aprila sa Saturnom, ali pošto su oboje dobro postavljeni, ovo će donijeti samo manje zastoje, piše “Astro portal“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh