Svaštara

Velika ljubav čeka ova tri znaka Zodijaka u aprilu

U prvoj polovini aprila neki znakovi će napokon doživjeti dugo očekivanu romansu, a oni koji su već u vezi, novi ljubavni procvat, dok je kraj mjeseca idealno vrijeme za povezivanje s porodicom.

Ljubav - Opanak.rs

Jarac
Pripadnici ovog znaka će usmeriti pažnju na porodicu i dom. Moguće je da će nešto renovirati u stanu ili čak dočekati skoro proširivanje porodice pa će razmišljati i o kupovini novog, većeg životnog prostora.

Oni u vezama će se u aprilu jače povezati s partnerom, a mir i sreću pronalaziće sve češćim odlaskom u prirodu. Bez obzira koliko obaveza imali – pronaći će malo vremena za ‘punjenje baterija’.

Ljubavni procvat doživjet će i samci koji bi tokom aprila, posebno početkom mjeseca, mogli naići na svoju srodnu dušu. Samcima će procvjetati i društveni život čime će se povećati šanse za pronalazak partnera. Lako je moguće da ljubav pronađu zahvaljujući prijatelju.

Djevica
Ljude rođene u ovom znaku čeka osetno poboljšanje komunikacije s partnerom. Ta nova, ugodnija i romantičnija atmosfera u domu će ih čak pomalo zateći nespremne, ali biće pozitivno iznenađeni.

U nekim trenucima će im se činiti kao da napokon mogu predahnuti, raširiti krila i poletjeti. Pored toga, u aprilu ih očekuje mnogo lijepih i strastvenih trenutaka.

Slobodne Djevice mogle bi pronaći romansu na poslu, najvjerovatnije krajem mjeseca. Taj novi odnos biće iskren, ugodan i zanimljiv.

Ribe
Već početkom mjeseca pripadnici ovog znaka osjetiće ponovno ‘leptiriće u stomaku’ u društvu svog partnera. Zajednički trenuci postaće predivni, a bliskost će se polako obnavljati i produbljivati. Moguće je da im veza uđe u neku novi, dublji, čak pomalo produhovljeni nivo. Samim tim će se popraviti i komunikacija.

Dobro će razumjeti jedno drugo i napokon shvatiti što je bio problem u proteklom vremenu. Takođe, za Ribe će se poboljšati i odnosi unutar porodice – neki stari problemi i nesuglasice riješit će se na miran način.

Samcima se ljubav smeši od 10. aprila. Nakon tog perioda šanse za upoznavanje srodne duše su vrlo velike. Moguće je da će započeti romansu s nekim koga već dugo poznaju i ko ih od prije privlači. Ta veza će biti jaka, brižna i skladna, a komunikacija odlična, prenosi Lovesensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh