Svaštara

SVI SU VOLJELI HUREM, A NJU PREZIRALI: Pogledajte kako MAHIDEVRAN danas izgleda, nikada je ne biste prepoznali

Prije 9 godina glavna glumica serije “Sulejman Veličanstveni” bila je Hurem, ali ona o kojoj se nepravdeno manje pisalo jeste njena suparnica Mahidevran. Ova turska glumica danas je prava ljepotica, i važi za jedno od najljepših lica Turske!

U Bosni i Hercegovini se proslavila ulogom Mahidevran u seriji “Sulejman Veličanstveni”.

Međutim, zbog lika koji je igrala glumica Nur Fetahoglu nije bila omiljena domaćoj publici, čak ni blizu toga.

No, u stvarnom životu stvari stoje mnogo drugačije. Nur je jedna od omiljenih turskih glumica i lica, jer je izuzetno lijepa i atraktivna. Inače, Nur je rođena u Njemačkoj, a od 2006. godine je i turska glumica. Od 2008. do 2011. godine bila je u braku sa Muratom Asijom, ali nakon razvoda vratila je svoje djevojačko prezime Fetahoglu. Nur je bila u braku i sa Leventom Vezirogluom, a taj brak je 2015. godine okončan za svega 10 minuta, 14 mjeseci nakon spektakularnog vjenčanja.

Evo kako danas izgleda Nur, koja ima 38 godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh