Svaštara

21. MART – MAGIČAN ASTROLOŠKI DAN: Ova 4 znaka danas očekuje VELIKA SREĆA, JESTE LI MEĐU NJIMA?

Pročitajte da li ste vi među znacima kojima se sreća smiješi.

Horoskop - Blogspot

BIK

Ne vezujte se za stare veze, usudite se na eksperimente, budite slobodni i zvijezde će vam biti naklonjene. Ne žalite za propuštenim prilikama i pokušajte da uvedete raznolikost u lični život. Nemarnost prema sopstvenom tijelu može uzrokovati bolesti. Povoljan dan 21. mart.

DJEVICA

Velika je vjerovatnoća da će vikend donijeti prekretnicu u odnosu. Otkrićete da vi i partner imate potpuno različita o životu. Ali to ne mora biti loš znak. Gdje ima ljubavi, ima i rješenja. Pokažite strpljenje. Nervni sistem vam je veoma ranjiv. Povoljan dan 21. mart.

ŠKORPIJA

Vaše vrijeme dolazi. Sada možete da postignete ono o čemu ste dugo sanjali, posebno na polju ljubavi. Važno je da budete pametni, energični i da imate samopouzdanje. Povedite računa o izgledu i stilu, nemojte se zapustiti. Naporan rad će se isplatiti. Povoljan dan 21. mart.

RIBE

Situacija na ličnom planu razvijaće se vrlo brzo. Naklonost zvijezda treba iskoristiti odmah i u potpunosti. Jedino što se od vas traži je inicijativa i iskrenost. Ako ste zgriješili, ne bojte se da to i priznate. Obratite pažnju na krvni pritisak. Posebno povoljan 21. mart. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh