Svaštara

Jarac i Bik gaje iskrenu ljubav i poštovanje u vezi – 12 parova Zodijaka koji se najbolje slažu

Zvijezde nam mogu biti od velike pomoći kada smo u potrazi za svojom srodnom dušom.

One nam mogu otkriti koliko smo kompatabilni sa svojim partnerom na osnovu znaka Zodijaka u kojem smo rođeni. Astrolozi su napravili listu od 12 parova Zodijaka koji se najbolje slažu, a ako ste među njima pravi ste srećnici.

1. Ovan i Vodolija; Ovom paru nikada neće biti dosadno jer je njihov odnos veoma uzbudljiv. Oba ova znaka u sebi imaju avanturistički duh i uvijek su spremni za novu avanturu. Iako se drugi parovi mogu umoriti jedni od drugih, ovo dvoje ostaju snažni i uvijek uživaju u međusobnom društvu. Takođe, znaju koliko je važno družiti se sa prijateljima i posvetiti malo vremena sebi.

2. Bik i Rak; Ovaj par se jako dobro razumije. Ova dva znaka dobro sarađuju jer imaju črstu fizičku i emocionalnu vezu. Razumiju se na svim nivoima što njihovoj vezi pomaže a raste. Takođe su jako zahvalni i znaju cijeniti jedno drugo. Znaju koliko je važna podrška i uvijek podržavaju jedno drugo.

3. Blizanci i Vodolija; Ovaj par ima veoma jaku emocionalnu vezu i daju se jedno drugome u potpunosti. Iaako su veoma usklađeni i vole provoditi vrijeme zajedno, oni takođe uživaju u svojoj nezavisnosti.
Oboje razumiju koliko je važno porovoditi vrijeme odvojeno kako bi veza jačala.

4. Rak i Ribe; Ova dva znaka imaju veoma jak osjećaj za sebe, ali i za onog drugog u vezi što im omogućava da stvore jaku vezu koja će trajati. Oni se međusobno dopunjuju što im omogućava da zajedno rastu i stvore vezu koja se ne prekida lako.

5. Lav i Strijelac: Između ova dva znaka se javlja velika strast. Vole da uživaju u živitu i strastveni su u onome što rade. Uvijek će ohrabrivati jedno drugo u postizanju svojih ciljeva i snova. Strast koju ova dva znaka imaju prema životu, ljubavi i jedni drugima nevjerojatno su opojni.

6. Djevica i Bik; Njihova veza je hladna, mirna i pribrana. Oba ova znaka su nejerovatno iskrena što ih čini jako dobrim osobama koje se lako mogu zbližiti i ostvariti jaku emotivnu vezu. Nećete naći dva znaka koja su toliko posvećena jedno drugome kao što su Djevica i Bik. Oni imaju toliko zajedničkih karakteristika i vrijednosti što im omogućava da se istinski razumiju.

7. Vaga i Blizanci; Odnos Vage i Blizanaca zasniva se na snažnoj intelektualnoj vezi. Veoma su zanvalni i puni razumijevanja jedno prema drugome. Oni u svojoj vezi grade mir i sklad, nudeći jedno drugome prijateljstvao, znanje i razumijevanje.

8. Škorpija i Rak; Ponekad imati dvije strastvene osobe u vezi ne uspije. Međutim, ako je jedna osoba Škorpion, a druga Rak, to može biti savršeno. Ova dva znaka su veoma intenzivna kada su emocije u pitanju što ih čini još kompatabilnijima. Škorpion i Rak hrane se međusobnom strašću, što im omogućava dobar rad u paru. Takođe su duboko odani jedno drugime i dijele slične moralne vrijednosti.

9. Strijelac i Ovan; Ova ova znaka su vatreni znakovi pa možete očekivati ogromnu strast između njih. Imaju veliku količinu energije koja kada se spoji jača njihovu vezu. Ova dva znaka su dokaz da se ne privlače samo različitosti već i sličnosti. Ovo je par koji može prevazići svaki prepreku koja im se nađe na putu i učiniće to zajedno.

10. Jarac i Bik; Između ova dva znaka ima više hemije nego između bilo kojeg drugog para. Oni imaju nešto o čemu mnogi mogu samo da sanjaju. Kada se ove dvije duše spoje ostaju zajedno do kraja. Razlog tome je što ova dva znaka gaje iskrenu ljubav i poštovanje jedno prema drugome.

11. Vodolija i Blizanci;Ova dva znaka imaju jaku psihološku vezu. Njihova veza je gotovo mistična i niko drugi osim nih je ne može shvatiti. Samo oni znaju šta se dešava između njih i u njihovim glavama. Imaju snažan osjećaj individualnosti i ne dopuštaju da ništa našteti njihovoj vezi.

12. Ribe i Škorpija; Ova dva horoskopska znaka mogu ući jedni drugima u umove i znati o čemu razmišljaju gotovo jednako dobro kao da i sami to misle.Strast koju ova dva znaka imaju između sebe je izvan svakih granica. Veoma su romantični i ne boje se to pokazati, prenosi Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh