Svaštara

Detaljan sedmični horoskop od 15.03 do 21.03. – Sreća bi mogla pratiti Bika, Lava i Škorpiju

Sreća bi mogla pratiti Bika, Lava i Škorpiju

Horoskop - Blogspot

Ovan: Ovo bi mogla biti veoma povoljna i uspješna semica za osobe rođene u znaku Ovna. Važno je da radite na sebi kako bi naučili kontrolisati svoje emocije koje bi vas mogle mogel ometati na vašem putu do uspijeh i poremetiti pozitivne promjene i događae koji bi vam se mogle desiti.

Izbjegavajte komunikaciju i sastanke sa toksičnim i negatinim ljudima kako njihova negativna energija ne bi uticala na vas. Bik: Ova sedmica bi mogla biti veoma povoljna za vas, ali nemojte ignorisati svoj unutrašnji glas. Zahvaljujući njemu moći ćete oodržati dobru sreću i izbjeći nepotrebne nevolje.

Budite sigurni u sebe i oprezni sa savjetima koje dobijate od drugih ako želite da vaš život krene u smijeru u kojem želite. Trudite se da svoje emocije držite pod kontrolom kako vam ne bi uzrokovale nepotrebne nevolje. Blizanci: Za osobe rođene u znaku Blizanaca bi bilo dobro da ne žure i ne donose ishitrene odluke o važnim stvarima.

Ako se budete ponašali radionalno i ne budete hiroviti mogli biste privući ljubav i sreću u svoj život. Bilo bi dobro da u ovoj sedmici budete oprezniji sa novcem i da ga ne trošite na stvari koje vam nisu potrebne. Kupujte samo ono što vm je u ovom trenutku najpotrebnije i ne trošite novac na gluposti.

Rak: Bilo bi dobro da u ovoj sedmici svu svoju energiju usmjerite na učenje novih stvari i usavršavanja. Biće ovo povoljan period za planiranje nekih novih ciljeva i ideja koje će zahtjevati da imate vjere u sebe i svoje sposobnosti. Posvetite više pažnje svojoj porodici i partneru jer će vam njihova podrška biti od velike pomoći u ostvarivanju nekih vaših ciljeva.

Njihova briga i pažnja će vam pomoći da održite dobro raspoloženje. Lav: Potrudite se da se više odmarate kako biste napunili baterije i napunili se pozitivnom energijom. To će vam pomoći da ne propustite neke veoma dobre prilike.

Neki pripadnici ovog znaka bi mogli dobiti neočekivan novac ili bi mogli povećati sveoje prihode kroz neke projekte koje su radili. Nemojte sumnjati u svoje sposobnosti i vještine i nemojte se plašiti da krenete u ostvarivanje svojih ciljeva.

Važno je da se malo odmorite od posla i posvetite malo pažnje svojoj porodici ako želite da postignete ravnotežu u svom životu. Djevica: Djevicama će u ovoj sedmici sve ići od ruke, pa će svaki posao koji započnu završiti sa uspjehom.

Prva polovina sedmice će biti veoma povoljna kada su u pitanju finansije pa bi moglo doći do povećanja vaših prihoda. Vaš trud i rad će biti nagrađeni. U drugoj polovini sedmice se posvetite rješavanju tekućih problema i više se odmarajte.

Sreća u ličnom životu pratit će one koji se ne boje pokazati svoja osjećaja. Vaga: Vage bi treble ovu sedmicu da započnu pozitivnim afirmacijama kako bi napunile energiju optimizma. Dobro raspoloženje bit će pratilac uspjeha i neće vam dopustiti da odustanete kad se suočite s poteškoćama na putu do lične sreće.

U drugoj polovini sedmice događaji će se brzo razvijati, a pripadnici ovog znaka bi tebali ostati smireni kako ne bi činili bilo kakve ishitrene postupke. Škorpija: Ovo vrijeme će biti uspješno kako za osvajanje novih visina u poslovnom okruženju, tako i za sticanje lične sreće.

Preuzmite sudbinu u svoje ruke i trudite se da ne privlačite nepotrebne probleme i nevolje. Sreću ćete pronaći samo pod uslovom da se riješite toksičnih misli i toksičnih stavova. Strijelac: Osobe rođene u znaku Strijelca bi se trebale više truditi da zadrže pozitivan stav ako žele da im ova sedmica protekne u dobrom raspoloženju.

Ova sedmica vam neće biti posebno laka, ali uz pozitivan stav, samopouzdanje i želju za promjenom, vaš život bi mogao proći kroz brojne promjene. Trudite se da održite pozitivno raspoloženje i pozitivan stav i sve će se završiti kako treba.

Jarac: Osobe rođene u znaku Jarca bi rebale poraditi na dovođenju vaših osjećanja u ravnotežu kako bi uspjeli izbjeći nepotrenbe nevolje. Vaše raspoloženje će biti jako promjenljivo, zbog ćega bi trebali biti strpljivi i ne donositi ishitrene odluke.

Nemojte gajiti lažne nade i nemojte odgađati neke veoma važne odluke koje će vam pomoći da poboljšate svoj život. Spremite se na jedan veoma važan sastanak koji bi mogao imati veliki uticaj na vaš život. Vodolija: Osobe rođene u znaku Vodolije bi trebali voditi više računa o svojim finanasijama kako bi mogli izbjeći eventualne gubitke.

Ove sedmice očekuju se određene poteškoće u poslovnom okruženju, koje, međutim, neće biti teško prevladati uz malo pameti. Bliže vikendu, sreća će se nasmiješiti u njihovom ličnom životu, a Vodenjaci će moći pronaći mnogo prilika za druženje sa bliskim i dragim ljudima.

Ribe: Ova sedmica bi mogla biti veoma povoljna i pozitivna. Na početku sedmice budite strpljivi kako bi izbjegli nene nesporazume i ishitrene odluke. Vaša sposobnost da se zaustavite na vrijeme i vaša izdržljivost će vam pomoći da ne zalutate u slijepu ulicu i izgubite sve ono što se do sada radili i gradili. Ako uspijete da se izborite sa poteškoćama koje se mogu pojaviti u poslu, vaš trud i rad će biti primjećeni i nagrađeni,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh