Svaštara

Sedmični horoskop od 8. do 15. marta – Blizanci dominiraju, Ovnovi imaju tajnu ljubav, evo ko je zatrpan poslom

Saznajte šta vam poručuju zvijezde u narednoj sedmici…

Horoskop - Viva.pl

OVAN
Posao – Mars u Blizancima donosi vam pozitivan preokret i dobre vijesti! Imate veliku moć ubeđivanja i uz malo taktike uspjet ćete da ostavrite sve što naumite. Takođe, jedna Riba ponudiće vam saradnju i mogućnost da zaradite dodatni novac sa strane. Moguće je da to nije nešto legalno ili prijavljeno.

Ljubav – Venera u Ribama donosi vam tajne i afere. Veoma ste zatvoreni kada su osjećanja u pitanju i privlače vas i takve osobe. Čuvajte se „sjedenja na dvije stolice“, jer to svakako neće dobro da se završi. Budite iskreni prema sebi i drugima, piše “Informer“.

Zdravlje – Odlično.

BIK
Posao – Venera u Ribama donosi vam napredak na poslu. Uz pomoć prijatelja ostvarit ćete nešto dobro na poslu. Imaćete veliku podršku koja će vam pomoći da napredujete. Mars u drugom polju donosi vam mogućnost sklapanja novog poslovnog partnerstva za novac. Blizanac bi vam bio dobar partner.

Ljubav – Miješate ljubav i prijateljstvo. Niste sigurni šta osjećate prema osobi koja vam je samo prijatelj. Lako možete da umislite da u jednom odnosu postoji nešto više, a da to zapravo nije istina. Skloni ste idealizacijama prema prijateljima.

Zdravlje – Bolje.

BLIZANCI
Posao – Mars u vašem znaku donosi vam potrebu da dominirate na radnom mjestu. Imaćete autoritativan stav prema kolegama i vaše mišljenje će biti na cijeni. Teško ćete podnositi kritike, što znači da nećete željeti da priznate svoje greške. Odlična nedjelja za ulaganje bilo kakve inicijative.

Ljubav – Uspostavljate bolji odnos sa voljenom osobom, iako vam je posao na prvom mjestu. Energični ste i spremni za akciju. Pokazaćete novu inicijativu u odnosu i to će biti pravo osvježenje. Probudili ste se iz zimskog sna.

Zdravlje – Manjak energije.

RAK
Posao – Pred vama je bolji period na poslu jer imate neku pritajenu energiju koju ćete fokusirati na prave ciljeve. Odnosno, jači ste nego što djelujete, a to je vaše najveće oružje. Iako djelujete ćutljivo i povučeno, mjesec mart je bolji za poslovne pregovore.

Ljubav – Mars u polju tajni dodnosi vam zanimljiv susret na mjestu zatvorenog tipa. Imaćete poznanstvo jednim brbljivim Blizancem. Međutim, neće vam odgovarati otvoreno o tome da razgovarate.

Zdravlje – Bolje.

LAV
Posao – Mars vam konačno donosi više energije, a planete u osmom polju mogućnost za veću zaradu. Ukoliko planirate da dobijete neko sponzorstvo, onda je pravi trenutak da se to i ostvari. Odličan period za nasljedstvo i ulaganje novca.

Ljubav – Oko vas se vrti više osoba i svi bi nešto hteli, ali ništa konkretno. Osjećate se pomalo zapostavljeno jer ne dobijete onoliko pažnje koliko biste želeli. Moguće je poznanstvo sa razvedenom osobom.

Zdravlje – Dobro.

DJEVICA
Posao – Mars ulazi u Blizance, pa vas očekuju pojačane tenzije na radnom mjestu. Imaćete česte sukobe mišljenja, ali i odbijati da priznate greške. Nećete biti zadovoljni finansijama i zbog toga ćete se često raspravljati.

Ljubav – Na emotivnom planu vam je uzbudljivo. Više osoba je zainteresovano da vas upozna, a i spremi ste za nove izazove. Ovo je prilika za romantičan susret. Lako možete da se zaljubite u osobu u znaku Ribe.

Zdravlje – Manje se nervirajte.

VAGA
Posao – Venera u šestom polju donosi vam puno posla. Radit ćete najmanje dva projakta odjednom i prijaće vam da budete angažovani. Moguć je napredak na radnom mjestu i to uz pomoć osobe vodenog znaka. Ukoliko planirate da mijenjate posao, sada je bolji trenutak.

Ljubav – Opterećeni ste poslom, ali ne želite da vam trpi emotivni život. Imaćete flert na poslu. Takođe, imaćete susret sa osobom koja dolazi sa puta. Ukoliko ste u stalnoj vezi, partner će smatrati da ga zapostavljate zbog posla.

Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA
Posao – Marsovi aspekti donose vam pozitivan obrt na poslu. Možete da očekujete povišicu ili neku stimulaciju za vaš rad. Imaćete najmanje dvije nove poslovne ponude, pa ćete biti neodlučni. Konačno vam je svanulo na poslu, jedino vas muči to što vas ne drži mjesto.

Ljubav – Ovo je vrijeme romantičnih susreta. Imaćete poznanstvo na mjestu javnog tipa. Željni ste provoda, tako da će vam novo poznanstvo prijati. Odgovaraju vam osobe u znaku Ribe.

Zdravlje – Bolje.

STRIJELAC
Posao – Venera u Ribama donosi vam više rada od kuće. To će itekako uzurpirati vaš privatni život, ali ćete raditi i na poslu, ali i van njega. Mars u Blizancima vam krade energiju, pa ćete se osjećati iscrpljeno i zbog toga vam je potrebno sve više odmora.

Ljubav – Komunikacija koju imate sa jendom osobom vam se čini nelogična i očekujete neki konkretan potez koji se ne dešava. Imaćete jednog upornog Blizanca i Vodoliju, koji će vas tražiti.

Zdravlje – Slabije.

JARAC
Posao – Mars u Blizancima donosi vam dinamičan period na poslu. Imaćete brojne obaveze i saradnju sa više osoba. Ovo je nedjelja kada možete da očekujete veći novac od svog rada. Prijaće vam da više vremena provodite na poslu.

Ljubav – U ljubavi flertujete preko poruka. Otvoreni ste za svaki vid upoznavanja, pa čak i preko aplikacija za upoznavanje. Radoznali ste i privlače vas osobe koje mogu da vas zaintrigiraju riječima.

Zdravlje – Bolje.

VODOLIJA
Posao – Mars u Blizancima vam donosi olakšanje, pa ćete biti kreativniji i raspoloženiji za rad. Vaša inicijativa će konačno doneti rezultate, jer ste imali utisak da se ne pomjerate sa mrtve tačke. Očekujte novu saradnju sa Blizancima. Odlična nedjelja za novčane transakcije.

Ljubav – Jedna osoba će uspjeti da vas probudi iz zimskog sna. Obavezno prihvatite poziv jedne osobe za izalazak. Imaćete novi susret koji će ltekako uticati na vaše raspoloženje. Ukoliko ste u braku, popraviće vam se odnos.

Zdravlje – Bolje.

RIBE
Posao – Odlično ste organizovani i u dobroj poziciji da mijenjate stvari na poslu, ali će vas Mars iz Blizanaca stresirati. Možete da očekujete češće kritike i neslaganje mišljenja. Ukoliko planiarte da pokrenete samostalni biznis, možete da očekujete komplikacije.

Ljubav – Jedna osoba će vam izjaviti ljubav! U ovom periodu ste skloni idealizaciji osoba koje vam se dopadaju. Neko će vam uzvratiti emocije, iako vi uvijek očekujete više nego što možete da dobijete. Privatno vas opterećuje neka porodična situacija.

Zdravlje – Manje se nervirajte.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh