Svaštara

Znaju koliko vrijede i nemaju ljubomorne ispade: 3 dame Zodijaka sa kojima nema drame

Muškarci, ako želite pored sebe ženu koja nije sklona ljubomori obratite pažnju na njen znak Zodijaka.

Žena - Tarot-horoskop.com

Spremni ste za zrelu vezu ali se plašite da ćete imati problema sa ljubomornom ženom? U Zodijaku se kriju 3 žene kojima su najvažniji razumijevanje, briga i osjećaj sigurnosti. I sami pokušavaju pokazati ljubav najbolje što mogu i isto to očekuju od svog partnera.

Ljubomora čak i od najjačih veza može napraviti pakao, ove dame to znaju pa bježe od toga. Što se tiče ljubomore, odnosi sa tri žene Zodijaka smatraju se najlakšima i najuspješnijima.

Ovan: Počnimo s činjenicom da ljubomora nije svojstvena Ovnu.. Ove žene znaju koliko vrijede i uvijek su sigurne u sebe. Njima je važno da dobro izgledaju i da se dobro osjećaju zbog toga puno vremena i truda ulažu u sebe. Njih nećete uhvatiti kako vas špijuniraju i nerviraju se oko ženske osobe koja vas pozdravi na ulici – one imaju pametnijeg posla.

Strijelac: Vrlo je čudno da ove žene koje vole slobodu uopšte i žele vezu. Kad počnu izlaziti s nekim, ne obraćaju pažnju na stvari koje im nisu bitne. Žene rođene pod ovim znakom žive u realnosti i njima nisu svojstvene izmišljene i nepotrebne drame.

Vodolija: Žene Vodolije znaju da bi izlazak sa ljubomornim muškarcem bio katastrofalan jer i same nisu ljubomorne i ne vole dramatične ispade. One poštuju tuđu slobodu i neće gušiti svog partnera. Nezavisne su i samostalne, a ljubomora je za njih glupa i neprirodna reakcija,piše Pressmedia


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh