Svaštara

Ovo je najjači astro par! Fatalne kombinacije – ne može im niko ništa

Ove horoskopske kombinacije su toliko jake da im ni sudbina ne može ništa.

Ljubav - Infpult.info

BIK I DJEVICA
Kad se upare, ova dva znaka izbjegavaju sukobe, uvijek su smireni u komunikaciji. Odnos Bika i Djevice zasnovan je na velikoj ljubavi, logici i dobroj organizaciji.

STRIJELAC I OVAN
Ovaj par je duboko emotivno vezan. Zbog buntovnih sklonosti, spajanje ovih znakova nije lako, ali kad se jednom spoje – njih dvoje odlično funkcionišu. I Strijelac i Ovan bježe od rutine i zajedno se ludo zabavljaju.

RAK I RIBE
Fantastičan par koji se na prvi pogled savršeno razumije. Izuzetno su pažljivi i osjetljivi jedno prema drugom, zajedno ostaju i u tuzi i u radosti. Nesumnjivo – ovo je par sa najdubljom emotivnom vezom.

VAGA I RAK
Njih dvoje se dopunjuju na gotovo svim nivoima i kad se udruže – samo im je nebo granica. Ova dva znaka su prema zodijaku “srodne duše”.

ŠKORPIJA I VAGA
Duboko su emotivno povezani. Njihova međusobna strast i posvećenost jedno drugom čine ovaj par neuništivim. U intimnom smislu, oni se savršeno uklapaju.

BLIZANCI I VODOLIJA
Ovo su dva znaka koji se savršeno nadopunjuju. Čak i ako ponekad imaju suprotna mišljenja o određenim pitanjima, oni znaju kako da se motivišu i slože.

Slabost jednog partnera, uvijek se nadoknađuje snagom drugog. Zajedno mogu da prežive sve bure, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh