Svaštara

3 znaka Zodijaka koja će odmah osjetiti pozitivne promjene u 2021. godini

Rijetka konjukcija Urana i Saturna dovodi do pomirenja suprotstavljenih stavova i označava tihi početak pozitivnih promjena koje nas čekaju u 2021. godini.

Žena - Pult24.info

Planete sreće i blagostanja Jupiter će većim dijelom godine prolaziti kroz sazvježđe Vodolije i jednu za drugom otvarati prilike za promjenu.

Ali promjena nakon teške 2020. godine ne dolazi odjednom, nego postepeno, a tri horoskopska znaka će je prvi osjetiti.

Spremite se za jesen novih ljubavi, opraštanja od prošlosti i mirne promjene – nešto sasvim ljepše i drugačije nego prethodni periodi koje smo doživjeli tokom 2020. godine

JARAC
Ljubav
Mnogi emocionalni problemi su riješeni, a sada je ostalo da samo još više sanjate, maštate i planirate na emotivnom planu. Do kraja januara dobijate i nove ljubavne šanse. Jedine turbulencije donosi Venera u kvadratu – moguća su nerazumijevanja i nesuglasice u porodici ili sa partnerom.

Jupiter u vašoj drugoj asrološkoj kući može podstaći priče o potomstvu. Usamljena srca krajem jeseni mogu sresti osobu koja će im osvojiti srce.

Posao
Odlične mogućnosti očekuju Jarčeve koji traže novi posao, naročito u prvoj polovini jeseni. Mnogi će uložiti novac i nove projekte što će doneti prosperitet i ekonomsku prednost na tržištu.

Moguće je da će neki pronaći novi posao u drugom gradu ili se odlučiti za promjenu profesije. Planete su vam na polju karijere vrlo naklonjene.

Zdravlje
Imat ćete problema sa padom energije, ali utz dobru ishranu i pravu motivaciju moguće je da ostvarite željeno.

VODOLIJA
Ljubav
Najvažniji period za ljubav biće sigurno početak novembra. Aktivna Venera uz podršku Marsa donosi snažne emocije svima onima koji žele da se vrate staroj ljubavi. Novi susreti i zabavne avanture mogu dovesti do nove ljubavi.

Jupiter i Saturn vas podstiču da sačuvate smirenost u slučaju nerazumevanja u porodičnim odnosima. Velike odluke na ljubavnom planu očekuju vas već od početka 2021. godine.

Posao
Jupiter i Saturn pomažud a se lakše suočite sa preprekama na polju karijere i pripremite se za zaista nevjerovatan početak sljedeće godine, Ove dvije planete su u vrlo pozitivnom tranzitu sa Suncem, pa imate priliku da pokrenete i ostvarite mnoge projekte.

Oni koji tragaju za poslom trebalo bi sve razgovore da obave do kraja februara mjeseca. Bićete raspoloženi za timski rad, pa potražite pomoć od kolega za sve što vam treba. Zima će vam donijeti bolju novčanu situaciju.

Zdravlje
Imaćete sjajnu fizičku i mentalnu energiju što će vam pomoći u poslu pri sticanju novih veština i sjajnih ideja.

RIBE
Ljubav
Novembar i decembar je bio zaista nepovoljan period za ljubav za rođene u znaku Riba. Venera je bila u opoziciji što je možda donijelo krizu u braku ili vezi. Vrijeme je da razgovarate otvoreno i da istina napokon izađe na videlo. Kažite sve što osjećate, jer samo pozitivnom komunikacijom možete izbjeći dodatne komplikacije na emotivnom planu.

Već krajem januara vas očekuje bolja klima u ljubavi. Tranziti Jupitera i Saturna u ovom periodu donijet će vam povoljnu priliku za planove sa osobom koju volite.

Posao
Očekuju vas kratkotrajne prepreke na poslovnom planu. Vrijeme je da steknete hrabrost, da ih prevaziđete i ostvarite mogućnosti za napredak tokom zime. Imat ćete velike dileme i teške odluke, ali pokušajte sve da riješite do sredine januara. Tražite podršku kolega i partnera.

Posljednji kvartal u 2020. godini je bio napet na naposlovnom planu, ali to je bila važna priprema za zimu koja vam donosi ekonomski prosperitet.

Zdravlje
Dobra vijest je što se lako borite sa nervozom i stresom. Moći ćete da pružite sve od sebe i vredno radite, a nećete imati osjećaj umora, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh