Svaštara

Znakovi koji bi mogli pokazati da muškarac gubi interes za vas – Daleko je, čak i kad je sa vama

Da li vam se nekada desilo da je na početku veze sve divno i krasno, a onda odjednom kao da nema ništa između vas.

Svadja - Adiva.hr

Postoje neki jasni znakovi koji bi vam mogli pokazati kada vaš partner gubi interes za vas, a mnoge od tih znakova često ignorišemo. 1.Prestao je komunicirati sa vama; Prije ste razgovarali svaki dan i o svemu, a sada se desi da ne razgovarate po nekoliko dana.

To može biti znak da on nema više o čemu da razgovara sa vama. 2. Ne nalazi vremena za vas; Odjednom je postao veoma zauzet i druge stvari su mu postale mnogo važnije od vas. 3. Ne uključuje vas u svoje planove; Prije ste mu u svemu bili na prvom mjestu, a sada ga rijetko čujete da pravi neke planove koji uključuju i vas.

To bi moglo da znači da on više ne vidi zajedničku budućnost sa vama. 4. Daleko je čak i kada je sa vama; Čak i kada ste zajedno osjećate da su njegove misli negdje drugo. Imate osjećaj da vas uopšte ne sliša kada govorite, a i kada vas čunje njegovi odgovori su kratki.

5. Često izlazi sa prijateljima i bez vas; Za vas je često zauzet, ali za prijatelje uvijek ima vremena. Često izlazi sa njima, a vas ne vodi sa sobom. 6. Ima česte promjene raspoloženja; Postao je razdražljiv, nestrpljiv i često mijenja raspoloženje prema vama,piše Infpult

To je jasan znak da samo želi pronaći razlog da ode od vas ili da vas natjera da ga napustite. 7. Provodi mnogo vremena na društvenim mrežama; Pokušava na sve načine da skrene pažnju sa vaše veze i komunikacije sa vama, a možda je čak i našao nekoga zanimljivijeg sa kim više voli da podijeli svoje misli.

8. Ima izgovore za sve; Uvijek nađe izgovor da negdje ode ili da nešto radi bez vas. Za sve što se dešava on ima izgovor i opravdanje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh