Svaštara

Horoskop – saznajte da li će vama Sunce u Jarcu donijeti sreću: Ova 3 znaka očekuje zaokret sudbine do 19. januara 2021. godine

Ova 3 znaka očekuje zaokret sudbine do 19. januara 2021. godine.

Djevojka - Kurir.rs

Počinje vladavina Jarca – saznajte da li će vama Sunce u ovom zemljanom znaku ispuniti snove!

Sunce, planeta vitalnosti, izlazi iz vatrenog Strijelca i ulazi 21. decembra u zemljanog Jarca, gdje će se zadržati do 19. januara 2021. godine.

Ulaskom Sunca u Jarca, uveliko ćemo imati promijenjenu nebesku sliku, jer će Saturn i Jupiter već biti u Vodoliji, pa kraj ovog mjeseca svakako nagoviještava potpuni zaokret u odnosu na prethodne tri godine.

Sunce u Jarcu donosi znatno veći fokus, organizaciju i disciplinu. Materijalna sigurno će biti veoma važna, a sistem vrijednosti će pod uticajem planeta u Vodoliji već početi da se mijenja. Na cijeni će biti naporan rad i trud, kao i to da ne želimo da odustanemo od ideja dok ih praktično ne realizujemo.

Sunce u Jarcu najviše će odgovarati Jarčevima, Bikovima i Djevicama. Takođe, njegov uticaj prijaće i Ribama i Škorpijama.

JARAC

Ulazak Sunca u vaš znak, prije svega donosi oporavak jer Saturn izlazi iz vašeg znaka, pa doprinosi ozdravljenju na fizičkom i emotivnom planu. Osjetit ćete povratak energije i fokusa. Imat ćete nove ideje koje želite da sprovedete u djelo u 2021. godini, a sada će konačno biti dobar trenutak da se plasiraju. Kao znak koji je pretrpio najveće promjene u prethodne tri godine, ovo će biti pravo osvježenje za vas. Ovaj period konačno nagovještava izlazak iz krize i oporavak na svim poljima.

BIK

Sunce u Jarcu blagonaklono će djelovati na vaš znak, pa ćete biti više koncentrisani na sticanje znanja i vještina koje će vam trebati tokom naredne godine. Ovo je i plan za putovanje, koji ima šansu da se realizuje..

DJEVICA

Sunce u Jarcu unosi više radosti i zabave u vaš svakodnevni život. To će biti plan za neko okupljanje koji će se realizovati do sredine januara. Ovo ukazuje i na novu priliku za poznanstvo i početak nove veze. U svakom slučaju izlazite iz faze u kojoj vam se nije išlo nigdje jer ćete željeti više da se družite.

Ribe mogu da očekuju više druženja i poboljšanje prijateljskih odnosa. A Škorpije mogu da očekuju poziive i predlog koji će im unaprediit život.

Sunce u Jarcu neće odgovarati Vagama, Ovnovima i Rakovima. Nije isključeno da ćete Sunce u Jarcu doživljavati kao pritisak odgovornosti koji vam trenutno neće odgovarati, prenosi “Direktno“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh