Svaštara

Pogledajte još jedan urnebesan gaf srbijanske voditeljice povodom smrti patrijarha

Ona nije jedina reporterka i novinarka koja radi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a koja je napravila mali gaf prilikom izvještavanja o smrti patrijarha Irineja

– Građani su dolazili tokom jučerašnjeg dana, tokom službe bdenja, upisivali svoje utiske i svoja sjećanja, zapravo, u knjigu žalbi”, poručila je tokom uključenja novinarka Radio-televizije Srbije iz Niša i tako se “proslavila” izvještavanjem o oproštaju od partijarha Irineja.

Ona nije jedina reporterka i novinarka koja radi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a koja je napravila mali gaf prilikom izvještavanja o smrti patrijarha Irineja.

Sve je počelo juče ujutru, kada je na televiziji Prva Bojana Ristivojević, inače bivša voditeljka “Parova”, dva puta izgovorila “Njegova svetlost”, umjesto “Njegova svetost”.

– Da ponovimo još jednom, u petak, 20. novembra, u 7 i 7 časova u Vojnoj kovid bolnici Karaburma, u Beogradu, upokojio se u gospodu njegova svetlost patrijarh Irinej, rekla je Ristivojević u programu.

Tviteraši nisu ni stigli da se pošteno nasmiju, a već je uslijedio novi gaf, i to od voditeljke jutarnjeg programa na Happy televiziji,piše Avaz.

– Protojerej staford i Rajko Đurđević, novinar”, rekla je voditeljka Jovana Jeremić tokom čitanja imena gostiju s papira, misleći na titulu crkvenog velikodostojnika protojereja stavrofora, ali je umjesto nje izrekla vrstu psa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh