Svaštara

Saturn od 21.12: Bikovi će slijediti svoje srce, Lavovi će biti veoma motivisani

Ove dvije najveće planete simbolizuju velike mogućnosti i pomjeranje granica koje će u narednom periodu potaknuti revoluciju i avangardno razmišljanje te uticati na budućnost svih znakova zodijaka

Horoskop - Freshpress.info

Ova epska pojava se događa nakon gotovo 400 godina i to 21. decembra 2020. godine. Saturn ulazi u znak Vodolije 17. decembra, a Jupiter 21. kada će se i desiti ova nevjerovatna konjukcija. Za sve znakove zodijaka ovo će biti period slobode i težnje ka nečemu većem.

Ovan: Iako su Ovnovi poznati kao vema slobodoumni, ovaj period Vodolije će ih motivisati da stvore nove intimne odnose sa ljudima koji ih okružuju i potaknuće ih da rastu kao zajednica. Povežite se sa svojim dragim ljudima i upustite se u ovo čarobno putovanje.

Bik: Bikovi će biti hrabriji, slijediće svoje srce i neće se plašiti rizika. Profesionalni život Bikova će rasti, ali samo ako uspiju da izađu iz svoje zone komfora. Bliznci: Ovaj period će biti prosvjetljujući za Blizance jer će istraživati svoje duhovne granice.

To će im donijeti unutrašnji mir i proširiti znanje i vjeru. Nastavite da istražujete i otkrivate nove puteve. Rak: Rakovi bi trebali da porade na svom samopouzdanju te emocionalnoj i finansijskoj stabilnosti. Uprkos svim izazovima i unutrašnjim sukobima otvoriće vam se jedan potpuno novi svijet.

Lav: Ovaj period će vas motivisati da otkrijete slobodu i strastveno se zaljubite. Zajedno sa partnerom ćete otkriti strastvenu energiju koja će vas redefinisati kako kao pojedninca tako i vašu vezu. Oni Lavovi koji su slobodni treba da budu strpljivi i otvorenog uma kako bi mogli imati uzbudljive susrete. Djevica:U ovom periodu ćete realizovati neke zanimljive projekte i otvoriće vam se mnoge mogućnosti.

Potražite nove načine da prekinete rutinu u svakodnevnici kako biste bili u stanju da ispunite sva svoja očekivanja. Vaga: Vage će biti nadahnute da više sanjaju u ovom periodu. Imate puno potencijala da poboljšate svoj ljubavni život i da budete snalažljiviji u periodu koji dolazi.

Ljubav će vas motivisati u svemu, pa budite koncentrisani i disciplinovani kako biste postigli svoje ciljeve. Škorpija: Škorpije će biti potaknute da preispitaju i ponovo prožive svoju prošlost. Razmišljaće puno o svom djetinjstvu, i odnosu sa nekim ljudima te će željeti da obnove veze koje su u prošlosti prekinute,piše Nezavisne

Ako uspijete da se izborite sa svojim problemima iz prošlosti uspjećete da povratite unutrašnji mir i stabilnost. Strijelac: Strijelčevi bi trebali promjeniti svoj pristup životu te obratiti više pažnje na druge ljude. Trudite se da slušate druge i da se povežete sa njihovim problemima kako bi pronašli bolja rješenja u periodu koji dolazi.

Jarac: Izlazak Jupitera i Saturna iz vašeg znaka će vam donijeti olakšanje. Budite oprezni i iskoristite povoljne mogućnosti koje vam se nađu na putu. Vodolija: U ovom periodu ćete biti blagoslovljeni velikom vizijom i velikim mogućnostima. Prihvatićete izazove i proširiti svoju perspektivu kako bi promjene u vešem životu mogle da se dešavaju. Ribe: Ribe će da se rasterete poslije teškog perioda koji je iza njih. Povratićete vjeru u sebe i imaćete više samopouzdanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh