Svaštara

Ko u vama izaziva najveću nelagodu: Biku ne odgovara Ovan – Jarčevima nije jasan Strijelac

Koji znak u vama izaziva najveću nelagodu

stil

Ovan; Pripadnici znaka Ovna su racionalni, realni, uvijek imaju neku svoju matematiku, neuništivo izgledaju, ali im Ribe izazivaju nelagodu, uznemiri ih njihova intuicija, njihov svijet koji nema pravila i granica, one mogu svakom doći iza leđa, a da ih nitko ne primijeti.

Bik; Biku ne odgovara znak Ovna i izaziva kod njega nelagodu, zbog njegove probojnosti, eksplozivnosti. Bik se još i ne pomakne, a Ovan može završiti posao i odnijeti plijen ispred nosa! Blizanci; Blizancima Bikovi izazivaju nelagodu, iz razloga što Bik može čekati čitavu vječnost i biti smiren u pravom trenutku, dok oni ne izgube svu snagu zbog nedostatka strpljenja i loše organizacije.

Rak; Pripadnicima znaka Raka baš i ne odgovaraju Blizanci, zbog njihovog brzog učenja, sakupljanja informacija, razumnog zaključivanja, dok Rakovi ne mogu odvojiti racio od emocija. Lav; Rakove emocije i nisu omiljene kod Lavova, jer koliko god da je Rak slabiji od Lava, emocijama može ugroziti ego svakog Lava, i pokazati da Lav samo umišlja da je on centar svijeta, a centar svijeta su emocije.

Djevica; Djevicama ne odgovaraju Lavovi zbog njegove diplomacije i glume. Ovom znaku nikad neće biti jasno kako to Lav uspijeva živjeti u raskoši, a da ne bude opterećen novcem, kao Djevice. Vaga; Vage strepe od logike koju ima Djevica, ali i od točnosti i preciznosti. Kad Djevica nešto isplanira, to je točno “pod konac”, a dok Vaga izvaže, Djevica je u dalekoj prednosti,piše Infpult

Škorpion; Škorpioni nisu ravnodušni zbog Vaginog šarma, intelekta, diplomacije. Dok se Škorpion odluči otvoriti, Vaga je već zavela sve oko sebe. Strijelac; Strijelac nije ljubitelj mističnog svijeta Škorpiona, jer Strijelci su djeca, ne vole ono sto je tamno i prožeto misterijom.

Jarac; Jarčevima nije baš jasan optimizam Strijelca, sreća koja ih prati i nikada se s njima ne bi upuštali u koštac. Gospodar karme i prošlosti je ipak znak Jarac! Vodenjak; Vodenjacima vrijeme ne ide u prilog, jer stalno nešto trče ispred vremena, a nisu spremni izboriti se s onim što je nekada bilo.

Ribe; Ribe ne vole nepredvidljivost Vodenjaka, njegov način razmišljanja i znaju da ako iznerviraju Vodenjaka, Vodenjak će im pokvariti koncept – za par sekundi!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh