Svaštara

Ženi rekao da je na putu pa otišao oženiti drugu, prva mu s djecom upala na vjenčanje

ABRAHAM MUYUNDA rekao je ženi da ide na službeni put, a zapravo je otišao na – svoje vjenčanje

Vjenčanje - Screenshot

Da nije bilo susjeda koji su njegovoj prvoj supruzi otkrili da je Abraham otišao u crkvu oženiti drugu ženu, tko zna kako se ova priča mogla završiti.

Ovako je njegova supruga Caroline Mubita banula u crkvu, vodeći sa sobom njihovo troje djece, te je prekinula ceremoniju vičući da je mladoženja njen suprug.

Netko od prisutnih sve je snimio, a snimka je osvanula na internetu, prenosi “Index“.

Budući da je u Zambiji, gdje se sve dogodilo, bigamija ilegalna, dvostruki mladoženja je uhićen, a portal Zambian Observer navodi da mu prijeti do sedam godina zatvora.

Navode da je njegova nesuđena druga žena znala da je Abraham već u braku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh