Svaštara

Ljubavna astro analiza do 18.10. – Strijelčevi će biti romantični, Vodolije privlačiti pažnju

Strijelčevi će biti romantični, Vodolije će privlačiti pažnju

Ljubavni horoskop - Alo.rs

Ovan: Ovo će biti odličan period za one koji su slobodni. Otvoriće im se mnoge mogućnosti kada je u pitanju ljubav, koketiranje i zabava. Komunikacija će igrati glavnu ulogu u svemu. Budite oprezni sa svojim emocijama jer ako budete previše emocionalni to može da vam naškodi. Pokušajte sve događaje da procijenite objektivno i bez predrasuda kako biste prevladali sve poteškoće.

Bik: Bikovi će biti optimistični, sigurni u sebe i sa vjerom da u ljubavi zaslužuju više. Pokušajte u novu vezu da uđete polako bez žurbe. Imaćete poteškoća u komunikaciji pa neke vaše riječi neće doći do ljudi do kojih bi trebale. Ako uspijete malo da promijenite svoju perspektivu vidjećete jasniju sliku koja će više da vam odgovara. Uživajte u društvu voljene osobe i svojih najmilijih.

Blizanci: Budite otvoreni i nemojte da bježite od novih iskustava i flertova. Budite strpljivi umjesto što ste naporni. Vaša situacija sa partnerom nije toliko loša koliko vam se čini, samo se bojite da se izborite sa nastalom situacijom. Budite otvoreni prema svom partneru i razgovarajte o stvarima koje vas muče.

Rak: Ako se budete više kretali veće su šanse da sretnete osobu koja bi mogla da bude vaša srodna duša. Izbjegavajte konflikte sa porodicom koja u ovom momentu nije zadovoljna vašim ponašanjem. Budite uravnoteženi i unesite u svoj život stabilnost i harmoniju. Budite fleksibilni kako bi mogli da se nosite sa svakom situacijom u kojoj se nađete.

Lav: U ovom periodu biste mogli otkriti neke stvari koje do sada niste mogli sebi priznati. Gajite osjećanja prema određenoj osobi ali to ne želite da priznate. Usporite malo i olakšajte sebi stvari, možda ćete tada postati svjesni da nešto morate da promijenite u svom životu.

Djevica: Mogli biste biti pozitivno iznenađeni na jednom događaju jer ćete upoznati osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnom. Osjećaćete da između vas i te osobe ima nešto više nego što se čini na prvi pogled. Oni koji su u vezi ili braku bi trebali da se suzdrže od donošenja dugoročnih odluka za budućnost. Procjenite situaciju u kojoj se nalazite i povucite potez u pravo vrijeme kada budete spremni.

Vaga: Za osobe rođene u znaku Vage ovo će da bude veoma dobar period. Vaša očekivanja u ljubavi biće ogromna i željećete sve odmah i sada. Budite strpljivi jer bi napetost mogla da vas skrene sa pravog puta. Položaj planete u ovom periodu će onima koji u u vezi pomoći da ožive strasti u unesu bolju atmosferu u svoju vezu. Nemojte se dovoditi u iskušenje da se upustite u neku nepromišljenu avanturu.

Škorpije: Onim Škorpijama koje su u braku se savjetuje da ne donose ishitrene zaključke jer bi mogli da razočaraju svog partnera. Nemojte biti nestrpljivi jer vam to samo može naštetiti i pokušajte biti optimistični bez obzira šta se dešava oko vas. Preispitajte svoje ideje i uvjerenja koja se tiču situacije u kojoj se nalazite.

Strijelac: Za Strijelčeve će ovaj period biti pun romantike, naročito za one koji još uvijek tragaju za svojom srodnom dušum. Postoji mogućnost da upoznate nekoga posebnog ali ćete biti iznenađeni i nespremni pa nećete moći ništa da učinite. Oni koji su u vezi bi trebali biti oprezniji i treba da pokušaju da se odupru iskušenjima koja se nađu pred njima.

Jarac: Ljubav će za one koji su slobodni biti kao u romantičnim filmovima, a oni koji su u vezi bi mogli da iskuse neke nove stvari sa svojim partnerom. Posvetićete se svom partneru i svojoj porodici sa kojima ćete neizmjerno uživati. Ovaj period bi mogao da vam donese ostvarenje nekih vaših želja koje odavno imate,piše Infpult

Vodolija: Pružiće vam se neke lijepe prilike za romantične avanture. Sa Venerom na vašoj strani postaćete zavodljivi i lako ćete privlačiti svačiji pažnju. Onim Vodolijama koje su u vezi stvari možda nisu sasvim savršene. Iako bi se neka vaša osjećanja mogla pretvoriti u provokaciju, ako preispitate sebe i svoje postupke sve će se završiti u vašu korist.

Ribe: Neka nova poznanstva koja su pred vama mogu probuditi romantika u vama. Pokušajte na najbolji način da izrazite svoja osjećanja i nemojte da se pretvarate da ste nešto što niste. Oni koji su u vezi bi trebali svoje obaveze da završe u toku dana kako bi kasnije mogli da se posvete svom partneru i porodici. Pokušajte da ne namećete svoje mišljenje partneru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh