Svaštara

Dječak sa sindromom Down organizirao proslavu 5. rođendana. Pojavilo se jedno dijete

SLOMLJENA mama dječaka sa sindromom Down objavila je srcedrapajući video nakon što se na rođendanskoj proslavi njenog sina pojavila samo jedna osoba.

Majka dječaka - Tik Tok

Dječak je želio proslaviti 5. rođendan pa je organizirala zabavu iznenađenja, ali u emotivnom videu je pojasnila da se odazvao tek jedan prijatelj njenog sina.

“Znate li koliko je ljudi došlo? Jedan. Ovo bi bilo bolno za bilo koje dijete, a moj sin ima sindrom Down. Što kada shvati da je namjerno izostavljen? Zašto?”, upitala je kroz suze.

U samo četiri dana video je skupio preko sedam milijuna pregleda. Postao je viralan i ubrzo su pristigle tisuće čestitki iz cijelog svijeta.

@nosilla865

The worst day. My heart is broken. Please raise your littles to be kind.

♬ original sound – nosilla865


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh