Svaštara

IZABERITE NAJGLUPLJEG ČOVJEČULJKA NA SLICI: Odgovor otkriva vaš STEPEN INTELIGENCIJE

Ljudska podsvijest tako funkcioniše, ona može mnogo reći o nama i kada toga nismo svijesni.

Pređite ovaj jednostavan test, odgovorivši na samo jedno pitanje: koji vam od ovih čovečuljaka na slici izgleda najgluplji?

Ispod slike pogledajte šta znači vaš izbor:

1. Vi ste vođa, najvjerovatnije ste ekstrovert. Okolina smatra da ste siguran oslonac i uvijek može računati na vas, ali pri tome često vas smatraju tvrdoglavim i teškim za dogovor.

Donosite ishitrene odluke. Pokušajte prvo razmisliti, pa onda donijeti odluku.

Nekada su bile zgodne DAME sa savšenim oblinama i tijelom, a danas su obični KOSTUR

2. „Tri puta mjeri, jednom sijeci“ – ovo je vaša odlika.Vaš adut – mudrost i emocionalna stabilnost. Doduše, volite, ponekad, svoju odgovornost prebacivati na druge.

Dobra ste osoba, i s vremena na vrijeme ljudi pokušavaju da vas iskoriste.

3. Volite da maštate, ali vaši snovi su veoma hrabri, i vi ih, treba napomenuti, često pretvarate u ciljeve. Često vas shvataju pogrešno,i vaši pogledi mnogima izgledaju ekstravagantno.

4. Vi ste principijelna osoba sa jakim karakterom. O svemu imate svoje mišljenje, i uvijek ste spremni ići protiv sistema.

Ali, Budite pažljivi: ne činite postupke na svoju štetu samo da biste nešto drugima dokazali.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh