Svaštara

Za 3 horoskopska znaka septembar će biti najgori u godini

Dok je sezona Lava bila vesela, topla i entuzijastična, sezona Djevica donosi nevolje određenim horoskopskim znacima.

Tuga - Pult24.info

Djevica je simbol žetve, a njen element je zemlja. Zemaljska i intuitivna, ova astrološka sezona služi kao podsjetnik da je jesen baš iza ugla.

Zato će mnogi znakovi osjećati pojačanu nervozu, nezadovoljstvo, pesimizam, a biće podložni i destruktivnim impulsima.

Imajući ovo na umu, riješili smo da vam otkrijemo zašto će sezona Djevica biti naročito teška i izazovna za Blizance, Vagu i Vodoliju, ali i kako da se zodijački znaci nose sa tjeskobom.

BLIZANCI

Bićete veoma bučni i skloni raspravi, Blizanci. S obzirom da sunce u Djevici blista nad vašom četvrtom kućnom kućom, porodice, stabilnosti i emotivnih iskustva, vjerovatno ćete se nervirati zbog svih sitinica u kući i na poslu, i učinit ćete sve što je u vašoj moći da ostanete organizovani.

Pun mjesec u Ribama 22. avgusta utiće na vašu desetu kuću nasleđa, prestiža i profesionalne reputacije, donoseći zatvorenost i jasnoću u vašim odnosima, ali i potrebu za građenjem autoriteta na poslu. Pazite se energije Neptuna, i nemojte da zaboravite na svoj krajnji cilj.

Dobra vijest je da će Merkur 5. septembra ući u vaš sestrinski znak Vage, što će pam moći da bolje uvidite vaše dugoročne vidike i pomoći da se prepustite preduzetničkim poduhvatima.

VAGA

Sunce u Djevici aktiviraće vašu tajnovitu 12. kuću privatnosti, duhovnosti, bliskosti, karme i svih stvari koje se nalaze iza kulisa ove sezone, što znači da ćete verovatno biti u introspektivnom raspoloženju sve to vrijeme. Posmatrat ćete svoju unutrašnjost, te će vam stalno navirati različite misli.

Ova sezona kojom vlada Merkur donijet će vam priliku da napravite korak unazad i promijenite percepciju mnogih stvari koje se prevashodno odnose na vaš život.

Pun mjesec u mističnim Ribama 22. avgusta uticaće na vašu šestu kuću zdravlja i dnevnih obaveza, što znači da nešto u ovom području vašeg života treba priznati ili prilagoditi. Vaša dobrobit će ove sezone biti glavni fokus, iako se na prvi pogled neće čini tako.

VODOLIJA

Iako je vrijeme da uživate u svom napornom radu i efikasnosti, energija Djevice će vam donijeti nezadovoljstvo koje se odnosi na samokritiku i sagledavanje svakog detalja.

Sunce u Djevici uzburkaće vašu e*otsku osmu kuću se*sa, dugova, intimnosti i transformacija ove sezone, što znači da ćete posmatrati koliko energije ulažete u vaše poslove, obaveze ali i ljubav.

Umjesto da kritikujete sve što vidite i preispitujete sve što radite, ovo je prilika da pregledate količinu energije koju dajete u odnosu na ono što ste dobili zauzvrat, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh