Svaštara

Najinteligentniji horoskopski znakovi: Blizanci brzo razmišljaju, Vodolije su širokoumne

Da biste bili genije ne morate da budete štreber, sve što vam treba jeste da imate visok koeficijent inteligencije i kreativan um.

Žena - Infpult.info

Geniji su veoma prilagodljivi i ne boje se da izađu iz svoje zone komfora. Oni su fleksibilni i lako se prilagođavaju svakoj situaciji i okruženju. Astrolozi su izdvojili nekoliko znakova zodijaka koji su izraziti inteligentni. Pogledajte da li se vaš znak nalazi na ovom spisku, možda ste genije a da toga niste bili ni svjesni.

Vodolija – Vodolije su širokoumne i rado prihvataju tuđe ideje. Sposobni su da se distanciraju od određene situacije kako bi lakše našli rješenje za isti. Poznati su po tome što uvijek nađu balans, inovativni su i hladne glave. Neće vjerovati ničemu sve dok ne budu imali jake dokaze za to.

Djevica – Oni konstantno razmišljaju i kreativni su. Vole da rješavaju nerješive probleme i da popravljaju sve sto je pokvareno. Interesuju ih mnoge stvari i uvijek se trude da nađu rješenje za mnoge probleme iako rješenje nije uvijek lako. Djevice su uvijek sklone da nađu neki odgovor.

Jarac – Osobe rođene u znaku Jarca su veoma inteligentne i znaju dobro da koriste svoj mozak. Nikada ne odustaju, čak i kada naprave grešku uče iz njih i prilagođavaju se situaciji u kojoj se nađu. Nisu pretjerano impulsivni, uvijek su spremni da uzmu u obzir alternativne strategije i uvijek će sagledati širu sliku i prihvatiti posljedice.

Škorpija – Škorpije nećete lako zavarati zato što su mentalno jaki, imaju izraženu inteligenciju i veoma su intenzivne. Sposobne su da vide stvari koje drugi ljudi ne vide i da ih iskoriste. Nemojte ni da pokušate da im učinite nešto nažao jer će iskoristiti svoju inteligenciju da vam se osvete.

Blizanci – Blizanci veoma brzo razmišljaju i sve što treba jeste pažljivi da ih slušate da biste shvatili koliko su inteligentni. Imaju veoma razvijen smisao za humor što je takođe jedan od pokazatelja genijalnog uma. Oni su takođe veoma kreativni i imaju izražene verbalne vještine i veoma lako stiču nova prijateljstva.

Ribe Ribe imaju veoma visok nivo inteligencije i kreativnosti, ali ponekad mogu da se zaglave u svojoj mašti. Ponekad se mogu zatrpati sa previše ideja. Mogu biti veoma osjetljivi na druge pa skoro da mogu da osjete šta drugi misle ili osjećaju. Vjeruju svom instinktu, lako prosuđuju ljude i stalo im je da budu dobri ljudi, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh