Svaštara

Astrologija / 8. avgusta 2020. godine otvara se portal Lavlja kapija: Dan kada se energije prepliću, mijenjaju i pročišćavaju a donosi slobodu i iscjeljenje rana na srcu

Evo kojih 7 stvari možete očekivati kada se otvori portal Lavlja kapija!

Astrologija - Astrosudbina.com

Portal Lavlja kapija aktivira se svake godine 8. avgusta, nosi energiju numerološkog niza 8-8, događa se kada je Sunce u Lavu i zvijezda Sirijus u usponu. Kombinacija ovih energija otvara galaktički portal nazvan Lavlja kapija i donosi jedinstvene energetske vibracije koje utiču na energiju svakog od nas, piše “Lovesensa“.

U numerologiji niz brojeva 8-8 ima visoko spiritualno značenje. Broj 8 predstavlja beskonačnost, moć, mudrost i visoku svijest, a kada se spoji sa još jednom 8, čini numerološki čistač energije. Zato je 8. avgust dan kada se energije prepliću, mijenjaju i pročišćavaju.

Lavlja kapija nije samo povezana sa numerologijom, već i sa astrologijom. Događa se kada je Sunce u Lavu, odnosno tokom vladavine Lava i kada je zvijezda Sirius u rastu.

Sirius je jedna od najvećih zvijezdi na nebu i poznata je pod imenom Spiritualno Sunce. Ona označava veliku istinu i mudrost. U drevnom Egiptu, uspon Siriusa poklapao se sa poplavom Nila. Na ovo su gledali kao na dar prosperiteta i plodnosti, toliko su poštovali Sirius, čak su i uskladili svoje piramide sa usponom ove zvijezde.

Tokom otvaranja portala Lavlja kapija, uloga zvezde Sirius je da nas probudi, skine sjenke sa očiju i jasno nam pokaže istinu.

Evo kojih 7 stvari možete očekivati kada se otvori portal Lavlja kapija:

1. Iscjeljenje rana na srcu – Vjeruje se da portal Lavlja kapija aktivira srčanu čakru i tako pomaže da stare rane zacjelimo i zatvorimo. Konačno imamo energije da se oslobodimo tuge kojokm dugo opterećujemo vlastito srce.

2. Buđenje intuicije – Naša intuicija biće pojačana, pa ćemo lakše možći da donesemo odluke i zaključke. oslonite se na svoj unutrašnji glas.

3. Znakovi i smjernice – Kroz meditaciju, vizualizaciju i snove možete dobiti odgovarajuće znakove i smjernice na svom životnom putovanju. U pronalaženju mudrosti i boljoj svesti pomaže energija zvijezde Sirijus.

4. Osjećaj slobode – Ovo je jedan od najljepših darova koje nam otvaranje Lavlje kapije donosi. Otpuštate sve okove uvjerenja, iluzija i normi – spremni ste da živite i djelujete kroz svoju pravu prirodu.

5. Mir – Energija zvijezde Sirijus je mirna i pomaže vam da pročistite um, dušu i tijelo. Zato se preporučuje da 8. avgust provedete u prirodi i meditaciji.

6. Kreativnost – ovo je idealan trenutak da pokrenete novi projekat ili unaprijedite svoj trenutni poslovni poduhvat. Očekuje vas talas kreativnih ideja, iskoristite ga.

7. Bliskost i otvorenost – ovo je trenutak kada se pokazuju emocije. Očekuju vas prijatna osjećanja i ponovna bliskost sa dragim ljudima. Moguće je da se u vašem životu pojavi osoba koja će ubrzo postati glavni predmet vaše pažnje.

Važno je da na ovaj datum kreirate jasnu namjeru šta želite da ostvarite i iskoristite ovu jedinstvenu energiju za lično ostvarenje!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh