Svaštara

Nedostaci horoskopskih znakova: Vage se lako upuštaju u preljub

Astrolozi su odavno sastavili neke od najvećih nedostataka predstavnika različitih znakova zodijaka.

Žena - Engin_Akyurt/pixabay.com

Ovan: U ljubavi Ovan podsjeća na prirodnu katastrofu. Dobivši što žele – bilo da je to voljena osoba, igračka, položaj, momentalno gubi zanimanje za sve to i žuri dalje glavom dalje, tražeći nove avanture. Radosno i sa oduševljenjem dolazi opet i opet na iste grablje.

Bik: Vaš Bik prijatelj bit će sladak, pospan i lepršav sve dok ga interesi ne pokrenu. Ovdje će svi odmah vidjeti kako se mekani i ljubazni pilić pretvara u bijesnog bika. I ne trebaju vam nikakve crvene krpe da ga izazovete- samo pokušajte da uzmete s tanjura zadnji kolačić koji Bik cilja.

Blizanci: Činjenica je da su Blizanci poznati govornici i „prašnjavi“ mozgovi. Takođe su poznati po ljenosti. Blizanci uživaju u stvaranju i širenju glasina, koje iskreno smatraju objektivnim informacijama. Ironija je u njihovom razumijevanju poprilično specifičan humor usmjeren na štancanje odsutnih prijatelja i poznanika.

Rak: Ono što Rak smisli u svojoj glavi, nijedan psihoanalitičar ne može razriješiti, a ako pokuša, tada će Rak, najvjerovatnije, biti smrtno uvrijeđen. Postoje svete riječi za bilo koji Rak – ovo je “moje”, “lično”, “vlasništvo”. Stoga će Rak istim žarom zaštititi svoje imanje i svoju privatnost.

Lav: Da podređuje voljenu osobu ili prijatelja njihovoj volji, Lav koristi sve – prijetnje, razbijanje posuđa i namještaja. Sjetite se da Lav nastoji popuniti svojim egom. Istina, u ovom slučaju veza ili prijateljstvo sa Lavom očito neće trajati.

Djevica: Djevice su u ljubavi obično užas do užasa, a s velikim poteškoćama razdvajaju se i novcem i duhovnom energijom.

U ljubavi je najteže dobiti Djevicu, ovaj znak zaista nije usmjeren prema braku.

Vaga: može naličiti nezaslađenim bombonima u vrlo lijepom pakiranju. Tvrdoglavost, egocentrizam, ćudljivosti, promjene raspoloženja često izlaze se iz njih. Ako vam je ljubavni partner, budite zabrinuti jer se upušta u preljub prije nego što trepnete.

Škorpija: Kao spor, fiksan znak, Škorpije polako razvijaju odnose. Vatra u njima buji polako, ali jednako tako i gasi se. Odnosno, njihova ljubav kad se zainate može otići nekome drugom, vjenčati se i roditi djecu, ali Škorpija će i dalje zvati na telefon, čekati na ulazu i ponuditi da “počne sve ispočetka”.

Strijelac: Strijelčevi nikada nisu u stanju posumnjati na to kako umaraju sve oko sebe. Osim toga, Strijelac je tako nepodnošljivo ljubazan da se niko ne usuđuje otvoriti mu oči.

Jarac: Realisti i pesimisti Jarčevi u nekim su stvarima naivni, poput djece. Mnogi ljudi to iskorištavaju.

Vodolija: Ljubavni brod Vodolije često se kvari u svakodnevnom životu. Ispostavilo se da Vodolija ne razumije porodicu kao zajednički „brod“.

Ribe: Na prvi pogled to su dobri supružnici, prijatelji, kolege i roditelji, ali ono što zaista misle o svom životu, srećom, ostaje misterija. Ribe nikada neće priznati izdaju, čak i ako su ga uhvatile crvenokose, reći će da sve nije tako i da ste sve zamislili, piše “Pult24“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh