Svaštara

Vaš današnji horoskop

Razmišljate o novom poslu i projektima!

OVAN

Period koji vam dolazi je prikazan kao na neki način nepovoljan za vaše polje posla. Imaćete nove brige. Danas ćete pokazati voljenoj osobi svoju posvećenost prema njoj. Zadovoljni ste vašim odnosom. Odlično zdravlje!

BIK

Danas se osećate prilično loše u poslovnom okruženju i niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Sa voljenom osobom imate dobro stanje, srećni ste i ispunjeni. Pred vama je dobar dan za ljubav. Problemi sa krvnom slikom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati miran dan bez većih promena. Zadovoljni ste jer imate stabilnost. Dan pred vama će biti opuštena situacija u odnosu sa voljenom osobom koja vam je jako privržena. Zdravlje vam je solidno.

RAK

Razmišljate o novom poslu i novim projektima u kojima bi vaša kreativnost mogla dodatno da se aktivira. Možete da očekujete povoljan period za ozbiljnije ljubavne odluke u odnosu sa voljenom osobom. Pazite šta LAV

Obavezama se posvećujete maksimalno i spremni ste da svu svoju energiju i vreme uložite u posao. U periodu koji dolazi vas očekuju manje kočnice na ljubavnom polju. Glavobolja je moguća kod vas danas.

DEVICA

Očekuje vas dan koji vam donosi novu poslovnu priliku koju treba da iskoristite. Razmišljajte više o osećanjima koje vaš partner pokazuje prema vama. Moguće je da vi pogrešno tumačite signale. Proverite stanje hormona.

VAGA

Pred vama je period koji vam donosi poslovne izazove koji bi mogli da vam budu problematični. Ne želite da pokažete sasvim otvoreno svoja osećanja jer se plašite odbijanja u odnosu sa partnerom. Moguća je vrtoglavica.

ŠKORPIJA

Poslovno okruženje je protiv nekih vaših ideja i to se vama ne dopada. Moguće je da planirate neke promene. Vaš odnos sa voljenom osobom može da bude veoma podložan oscilacijama. Solidno stanje na polju zdravlja.

STRELAC

Prepreke koje vam se danas javljaju na poslu mogu da budu prilično teške. Spremite se za veće komplikacije. Važno je da verujete u sebe i u svoje kvalitete i naćićete sreću u ljubavi. Možete da očekujete dobro zdravlje.JARAC

Konflikti u koje ulazite na poslu vam stvaraju veliku nervozu. Niste zadovoljni svojim radnim mestom. U odnosu sa partnerom vas očekuje dosta preokreta i zbog toga se osećate nesigurno. Hronični problemi sa zdravljem.

VODOLIJA

Zadovoljni ste raspletom događaja na poslovnom polju. Možete da očekujete povoljan dan. Iako pokazujete svoja iskrena osećanja prema partneru, niste sasvim spremni da odete korak dalje. Bavite se sportom.

RIBE

Današnji dan je jako povoljan za posao pa možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite sve svoje ciljeve. U vašoj vezi sa voljenom osobom rešavate probleme i nesporazume jer ste spremni na popuštanje. Čuvajte bubrege,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh