Svaštara

Jednostavan trik čisti tvrdokorne mrlje u zahodu, tajna je u proizvodu iz kuhinje

ČIŠĆENJE zahoda malo kome je omiljena aktivnost, pogotovo kada se nakupe tvrdokorne mrlje koje je potrebno ribati. Ipak, jedna majka iz Australije podijelila je trik za čišćenje u Facebook grupi Mums Who Clean i otkrila koji je tajni sastojak za uklanjanje mrlja, piše Daily Mail.

zahod, ciscenje

“Mrzim čistiti zahode. Dvije posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u zahodu devet sati riješit će cijelu stvar. Najteži dio procesa je paziti da ljudi ne koriste zahod u tih devet sati. Htjela sam koristiti sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije”, napisala je.

Zbog svoje je objave dobila mnoštvo pohvala i zahvala, a neke žene podijelile su i na koji način one peru zahode.

“Koristim limunsku kiselinu na dnevnoj bazi za čišćenje zahoda, ali odlična je jer nema hemikalija pa i djeca mogu čistiti s njom”, napisala je jedna.

“Ovom metodom sam se počela koristiti prije nekoliko sedmicai zadovoljna sam”, dodala je druga.

“Limunska kiselina je najbolja stvar na svijetu”, zaključila je treća, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh