Svaštara

Sedam stvari koje su muškarcima važnije od toga kako žena izgleda

Izgled je bitan za prvi dojam, ali, sve kasnije impresije ćete ostaviti nekim drugim vrlinama..

Ljubavni par - Blogspot

Sposobnost slušanja. Uopšte nije bitno priča li vam s oduševljenjem o nadolazećoj tekmi, potencijalnom napredovanju na poslu, porodičnim problemima ili prepirci sa šefom, on želi ženu koja ga zna i želi saslušati, i čuti.

Spontani karakter. Primjetite li da on u startu ima očekivanja koje ne možete ili ne želite zadovoljavati, nemojte se ni truditi oko veze. U vezi trebate biti s onim pred kojim možete biti opušteni i slobodni, a on će gubiti glavu za vama takvom kakva jeste.

Gurmanstvo. Nitko ne želi biti u vezi s nekim ko stalno dramatizira oko prehrane, “zdravih“ namirnica, brojenja kalorija i izbjegavanja obroka. Muškarac želi ženu koja će s njim sjesti i jesti bez srama ili grižnje savjesti.

Kulinarsko umijeće. Frajeri vole žene koje su vješte u kuhinji i koje znaju ukusno pripremati hranu. Bez obzira na njegov odgoj, oni iskonski tradicionalni muški nagoni u njemu su oduševljeni ženom koja je vrsna kuharica i domaćica.

Brižnost. Njemu ne treba mama i uopšte nije bitno može li većinu svojih obaveza ispuniti sam, bez ičije pomoći, ali on želi imati nekoga ko brine o njemu i ko mu na dnevnoj bazi pokazuje koliko joj ta osoba znači.

Duhovitost. Smijete li se po prirodi često te ste vesela, vedra i nasmiješena osoba, imate dobre šanse da osvojite njegovo srce. Niko ne voli hladne, suzdržane i smrtno ozbiljne sante leda,piše Faktor

Prirodna ljepota. Što ljepše i njegovanije izgledate uz što manje bilo kakvih umjetnih dodataka, šminke i zahvata, to imate veće šanse. Frajeri će uvijek primjetiti njegovanu i lijepu ženu, no ako moraju birati, uvijek će prije odabrati prirodnu nego umjetnu ljepotu, kao i manje makeup-a.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh