Svaštara

Ovan, Bik i Blizanci – horoskop za april 2020. godine

Mjesečni horoskop za april 2020. godine – šta očekuje rođene u znaku Ovna, Bika i Blizanaca.

Djevojka - Stil.kurir.rs

Mjesečni horoskop za april 2020. godine – kakvi nas aspekti planeta očekuju, piše “Lovesensa“.

1. Pun Mjesec 8. aprila 2020. godine – takođe se naziva Supermjesec jer se pojavljuje u najvećoj veličini i dominantom sjaju. Ovaj pun Mjesec nas uči svim promjenama koje treba da napravimo. On budi našu praktičnu stranu, polanove, snove i idelae.

2. 22. aprila očekuje nas meteorska kiša Lirida, odnosno kiša zvijezda padalica.

3. Mlad Mjesec 23. aprila donosi diplomatičnost, otvorenu komunikaciju i veće razumijevanje.

4. Ovo je sjajan mjesec za promjenu perspektive ili započinjanje zdravih navika. Sjajan je period za finansije.

OVAN

Osjećate se dobro tokom aprila, prati vas pozitivna energija i nevjerovatno ste optimistični. U teškim danima optimizam je neophodan kako bismo stvorili štit protiv negativnih uticaja, a vi ćete ga imati u izobilju i prenosit ćete ga na druge. Vrlo ste odgovorni i znate šta drugi očekuju od vas. Poštujete rokove i obećanja, a to će se naročito dobro odraziti na vaš poslovni život.

BIK

Privatni život u fokusu je ovog mjeseca i konačno ste spremni da ostavite sve iza sebe i nastavite naprijed. Sa druge strane, na poslu vas očekuju promjene koje vam se neće dopasti. Rješenje trenutne situacije na polju karijere biće vrlo teško pronaći, ali nemojte odustati. Svako iskustvo je jedna važna lekcija koju ćete umijeti da iskoristite dobro u budućnosti. Ako se pojavi problemi u braku ili romantičnoj vezi, uspješno ćete ih riješiti uz pomoć i savjete prijatelja.

BLIZANCI

Očekuju vas sjajne aktivnosti sa prijateljima i porodicom, a mnoga nova prijateljstva stičete u okviru posla. Ipak, na poslu vas očekuju manje turbulencije po pitanju vašeg položaja i komunikacija. Dobit ćete važnu informaciju koju treba da znate kako da iskoristite. Gajite iluzije da vas ispunjava sreća, a duboko u sebi njegujete sumnju i nepovjerenje. Takvo gledište negativno se odražava na vaše finansije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh