Svaštara

Veze između ovih horoskopskih znakova teško mogu da opstanu

Nekim ljudima jednostavno nije suđeno da budu zajedno ili to zavisi od toga u kome ste horoskopskom znaku rođeni?

Ljubavni horoskop - Blogspot

Prema astrološkim tumačenjima, postoje horoskopski znakovi koji se ni u kom slučaju ne slažu kada su u pitanju romantični odnosi.

Ovi horoskopski parovi nemaju velike šanse da održe vezu.

Ovan i Rak

Suprotnosti se katkad privlače, ali su šanse da će to biti slučaj kada su u pitanju Ovan i Rak jednake nuli. Dok Ovnovi vole šetnje, Rakovi vole udobnost i lenčarenje. Ovnovi su previše takmičarski nastrojeni i tvrdoglavi da bi se nosili s osetljivim Rakovima.

Vodolija i Bik

Jedina stvar zajednička Bikovima i Vodolijama je tvrdoglavost. Vodolije su najsvestraniji horoskopski znakovi, skloni su buntovništvu i nepredvidivi su, dok su stabilni i pouzdani Bikovi tradicionalisti. Bikovi traže sigurnost, dok Vodolije ne drži mesto pa ako uđu u vezu, nikako ne mogu pronaći zajednički jezik i samo živciraju jedno drugo.

Blizanci i Devica

Blizanci su jako društveni, dok su Device rezervisani i nefleksibilni introverti kojima je važnija vlastita rutina od društvenog života. Kada jedan partner živi po principima spontanosti i uzbudljivosti, a drugom su najvažniji predvidljivost i poštovanje rasporeda, u jednom trenutku mora doći do eksplozije u odnosu, a Device se užasavaju nesređenih odnosa.

Vaga i Jarac

Mirne Vage koje vole udovoljavati ljudima teško će se složiti s Jarčevima koji su prvenstveno usredsređeni na sebe. S druge strane, Vage ne vole da se obavezuju i obožavaju promene, dok se vredni Jarčevi retko kad prepuštaju igrarijama koje su nužne za dobro funkcionisanje u vezi s Vagom. Jarac će se nakon nekog vremena umoriti od toga što on uvek mora donositi odluke, a čak ni miroljubive Vage neće uspeti da održe mir u ovom odnosu, piše Elite Daily.

Lav i Škorpija

Za razliku od ostalih parova, Lav i Škorpija imaju puno toga zajedničkog. I jedno i drugo jako vole se*s, žive za dramu, ali ova dva fiksna znaka retko kad završavaju u vezi. Lav živi za svetlost reflektora, a Škorpije se drže po strani i smatraju Lavove površnim i sebičnim, dok Lavovima smeta turobnost i misterioznost Škorpija,piše Pink


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh