Svaštara

Vole mlađe žene: Muškarci u tri horoskopska znaka obožavaju da budu ‘sponzori’

Žele da je vode kroz život.

Horoskop - Zadovoljna.hr

Što je jedna žena zrelija, to bolje zna šta želi i to će zahtjevati. Stoga nije ni čudo što pojedini muškarci vole mlađe žene uz izgovor da su “manje zahtjevne”.

Takve muškarce ćete najčešće upoznati među ovim horoskopskim znacima:

Ovan
Tradicionalni Ovan u svojoj podsvijesti želi mlađu partnerku zato što smatra da će mu pružiti potomke i čuvati porodicu. Sljedeći kriterijum koji čuva u podsvijesti jeste da bi najviše volio da mu žena bude domaćica koja će se samo baviti djecom.

Bik
Ovaj kosmopolita želi sve i ništa manje od toga. Nakon što osvoji poslovni svijet, željet će da zasnuje porodicu, ali i da zaradi mnogo novca.

Problem je što kada se smiri, on ponovo želi sve iznova kada je posao u pitanju, ali i ljubav, pa često trenutnu suprugu zamijene mlađom.

Vodolija
Zauvijek mlada Vodolija obožava da izlazi sa mlađim ženama jer je i on sam sazreo već do sedme godine, poslije je samo fizički rastao. Voli mlađe žene jer se s njima lakše razumije i komunicira. Rijetko kada ćete muškarca Vodoliju vidjeti sa ženom svojih godina. Definitivno Petar Pan horoskopa, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh