Svaštara

Stavili mu “kandžu” na točak, nije ga spriječilo da nastavi voziti

Pomenuta konstrukcija stavlja se na automobile čiji vozači nisu uplatili parking ili im je vrijeme parkiranja isteklo

Navikli smo na nesvakidašnje prizore na saobraćajnicama gradova u Bosni i Hercegovini, a upravo jedan takav zabilježen je u Tuzli.

Naime, na Facebook grupi “Policija zaustavlja-Tuzla i okolina” objavljena je fotografija koja je izazvala brojne reakcije korisnika društvenih mreža i za kratko vrijeme postala viralna.

Na objavljenoj fotografiji koja je zabilježena u neposrednoj blizini Mještovite Srednje Hemijske škole u ulici Bosne Srebrene u Tuzli sugrađanin je zabilježio nesvakidašnji prizor očigledno revoltiranog vozača koji je i pored činjenice da je točak automobila bio blokiran od strane službenika JKP “Komunalac” Tuzla i to željeznom konstrukcijom nastavio se otežano kretati saobraćajnicom.

Pomenuta konstrukcija stavlja se na automobile čiji vozači nisu uplatili parking ili im je vrijeme parkiranja isteklo, prenosi,Fokus


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh