Svaštara

Mlad Mjesec u Škorpiji – Moguće nagle promjene i lijepe vijesti

Stiže nam period mladog Mjeseca u znaku Škorpije, što bi moglo da donese neke nagle promjene.

OVAN: Vama je još uvek Mars u vašem polju ugovora i partnerskih odnosa pa je još potrebna podrška partnera. Mnogi Ovnovi sada rade na svom duhovnom putu dok će pojedini hteti da odustanu od svega jer im je dosta napora i borbe. Pojedini Ovnovi mogu imati neke iznenadne transformacije za koje ne treba da brinu i da im se opiru. Budite fleksibilni.

BIK: Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju partnera, kako poslovnih tako i u ljubavi, uz još tri planete: Sunce, Veneru i Merkur pa će biti dosta pregovora i dogovora. Svi vi koji budete osetili da nemate podršku partnera zapitajte se zašto je to tako. Možda treba da nešto menjate i transformišete.

BLIZANCI: Kod vas se ovaj mlad Mesec i sve druge planete u Škorpiji nalaze u vašem polju zdravlja, posla, svakodnevnice. Mnogi Blizanci sada kreću s novim načinom ishrane, razrađuju detalje kada je posao u pitanju. Sve treba da se pokrene i mnogi Blizanci treba da izanaliziraju svoje različitosti s partnerom. Poradite i na tome.

RAK: Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem polju ljubavi, dece, sporta, poklona. Mnogi Rakovi sada mogu čeznuti za novim ljubavima, romantikom i jakom željom da se izražavaju kada su emocije u pitanju. Otvarate svoje srce i pitate se radite li stvari koje vas čine srećnim. Porodični odnosi su vrlo naglašeni pa oni koje žele porodicu sada imaju priliku za to, dok se pojedine osobe mogu i razići.

LAV: Kod vas su sva događanja usmerena na porodicu, kuću, rodbinske odnose. Sada je vreme da se osetite sigurnim i da razvijate unutrašnji osećaj pa i da slušate svoju intuiciju. Mnoga pitanja se mogu sada postavljati o vašim korenima dok će ranjivost biti izražena.

DEVICA: Kod vas se sve događa u polju komunikacije, učenja i svih kontakata. Mnoge Device sada mogu početi da uče nešto novo ili da brinu o nečemu. Sada vam je odlično zapažanje u okolini gde se nalazite. Pojedine Device sada imaju sreće s testiranjima ili nekim popunjavanjima papira i još s mnogim načinima komunikacije.

VAGA: Kod vas se događa u vašem drugom polju finansija gde se sve događa u vašu korist. Mnoge Vage će usmjeravati svoja čula na više ciljeve što će im dati pravo zadovoljstvo. Stvaraju se uslovi za veću zaradu i otvaraju vam se mogućnosti za ovozemaljska uživanja, zato uživajte.

ŠKORPIJA: Kod vas se događa ovaj mlad Mesec, što će vas uz ostale tranzitne planete pokrenuti da se izrazite u nekom novom izdanju pa razmislite kakav utisak ostavljate na druge ljude. Mnogi Škorpioni bi trebalo da porade na svojoj komunikaciji kako ne bi ostavljali utisak hladnoće i rezervisanosti.

STRELAC: Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju psihe, duhovnosti, tajni pa bi mogli da počnete da pokazujete empatiju. Pojedini Strelci mogu da osećaju potrebu da se izoluju i povuku da napune baterije i sami sa sobom pronalaze duševni mir. Neki poslovi vas mogu učiniti nestabilnim pa se ne opterećujte već napravite mali predah.

JARAC: Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju za uspostavljanje kontakata, druženja s prijateljima, planiranja i grupnih aktivnosti. Sada je vreme da steknete sigurnost kroz druge i da skrenete pažnju sa sebe na druge. Pojedini Jarčevi mogu doživeti neko iznenadno događanje na emotivnom planu. Glavna preokupacija je poslovni plan što je za vas jako bitno.

VODOLIJA: Kod vas je aktivno polje vaše karijere u društvu. Sada ste jako osetljivi i ranjivi kada je vaš uspeh u pitanju. Sada možete da oživite vašu poslovnu karijeru ili da započnete nešto novo. Bitno je da poradite na tome kakav utisak ostavljate na poslovne partnere. Mnoge Vodolije mogu da imaju i neka događanja na polju porodice.

RIBE: Možete imati neka nova događanja kada su učenje i čitanje u pitanju. Vaša duša sada može biti i nezadovoljna nekim događanjima. Pojedine Ribe sada mogu da maštaju i da se osećaju produhovljeno kroz neke nove poglede na život. Vera i nada su vaš najbolji vodič kroz život. Pojedine osobe mogu da za vreme ovog Meseca uđu u razne avanture,piše Pult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh