Svaštara

Sedmični ljubavni horoskop: Blizanci nisu zadovoljni, a Djevicu očekuju nove emocije i strast (do 7. oktobra 2019.)

Sedmični horoskop za ljubav – rađaju se nove ljubavi, bude se strasti i srce se raduje novim susretima!

Horoskop - Zenskikutak.rs

Sedmični ljubavni horoskop od 1. do 7. oktobra 2019. godine!

OVAN

Ovnovi ove sedmice priželjkuju stabilnu i lijepu emotivnu vezu, ali će mnogi biti rastrzani između svojih želja i mogućnosti. Oni koji su u vezi ne mogu lako da uspostave skladan odnos sa partnerom, dok bi slobodne pripadnike znaka mogla da privuče osoba koju mogu upoznati preko posla.

BIK

Bikovi će se u ovoj sedmici mnogo bolje slagati sa partnerom, ljubavni odnos će biti ispunjen pozitivnim emocijama i strastima, pa će mnogi imati osjećaj da je sve kao i na početku veze. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za nova poznanstva, a šanse za nove ljubavne veze će biti povećane.

BLIZANCI

Ove sedmice Bliznanci mogu biti nezadovoljni nekom situacijom na prvatnom planu, a mnogi mogu osjećati promjenjiva osjećanja prema partneru i očekuju više pažnje sa njegove strane. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neko značjano poznanstvo koje može prerasti u emotivnu vezu.

RAK

Rakovi su ove sedmice opušteniji i mogu imati uspjeha kada su nova poznastva u pitanju, a oni sretniji bi mogli da uđu i u novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će ostvariti mnogo bolji odnos, a komunikacija će bti toplija i iskrenija, pa će i sama veza ponovo da zablista starim sjajem.

LAV

Lavovi će ove sedmice biti raspoloženiji za druženje, pa slobodni mogu upoznati neke nove ljude, a neko bi mogao da im prvuče pažnju i u emotivnom smislu. Moguć je neki važan susret, možda i sa osobom iz prošlosti. Zauzeti će biti u dobrim odnsima sa partnerom koji će ulagati više truda u vezu.

DJEVICA

Djevice ove sedmice mogu računati na odličnu atmosferu u svojim vezama, koje će biti ispunjene pozitivnim emocijama i strašću, pa bi ovaj period mogao da unese pozitivnu energiju u ljubavne odnose. Slobodni će imati više prilika da sretnu pravu osobu za sebe ili započnu novu ljubavnu vezu.

VAGA

Vage bi ove sedmice mogle biti podložne nekoj tajnoj strasti koja im neće dati mira, a neki bi lako mogli da se upuste u tajnu ljubavnu vezu. Oni koi su već u takvoj kombinaciji, uživat će u ukradenim ljubavnim trenucima. Zauzeti će biti maštoviti i pokušat će sa partnerom da ožive uspavane strasti.

ŠKORPIJA

Škorpije će ove sedmice biti u prilici da ostvaruju mnogo novih kontakata, pa tako mogu da upoznaju osobu koja će im se dopasti, naročito preko prijatelja. Zauzeti pripadnici znaka imaće bolju komunikaciju sa partnerom i mogu postići dogovor oko starih problema ili ih konačno riješiti.

STRIJELAC

Strijelčevi ove sedmice sa partnerom mogu ostvariti opušteniji odnos i osjećat će kako imaju rješenje za probleme u svojoj vezi, pa će konačno malo više da se potrude oko toga. Slobodni Strijelčevi mogli bi imati značajno poznanstvo ili susret skoji može da preraste u ozbiljan ljubavni odnos.

JARAC

Jarčevi ove sedmice uživaju u svojoj vezi i sa partnerom oživljajvaju uspavane emocije, a mnoge veze postaju stabilnije i jače. Slobodni pripadnici znaka su zaljubljive priprode i mogu lako da se upuste u novu ljubavnu vezu, nastočito sa osobom koja može imati neke veze sa inostranstvom.

VODOLIJA

Vodolije su ove sedmice sklone da previše razmišljaju o svom emotivnom životu, neke analiziraju svoju ljubavnu vezu i odnos sa partnerom, dok bi druge mogle da sretnu osobu koja im je nekada značila u prošlosti, a moguće je i obnavljanje stare veze. Mogući su i iznenadni i neobični susreti i poznanstva.

RIBE

Ove sedmice Ribe mogu uživati u ljubavnim šansama koje im se otvaraju na svakom koraku, pa bi mnoge mogle da se zaljube ili započnu novu vezu. Zauzeti će biti romantičniji i trudit će se da u svoju vezu unesu više emocija i strasti i tako ponovo, piše “Conoplja news“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh