Svaštara

Indijanski horskop mnogi smatraju najpreciznijim – Tu je Sokol vođa svega

Da li ste ikada čuli za Indijanski horoskop? On vjeruje da svaki čovjek u sebi ima jednu životinju.

No image - Haber.ba

Temelj zapadnjačkog horoskopa su konstelacije zvijezda i znakovi se baziraju na njima, a u indijanskom horoskopu se temelje na životinjama za koje se vjeruje da žive duboko u nama. Najbolji među njima smatra se – SOKOL: od 21. ožujka do 19. travnja.

Ovdje se radi o rođenim vođama jer su u stanju mirne glave razmisliti o svakom problemu i donijeti pravo rješenje. Ljudi rođeni u ovom znaku stalno su u pokretu, ne vole gubiti vrijeme niti biti besposleni. Zbog ustrajnosti i preuzimanju inicijative odlični su poslovni suradnici.
Ponekad djeluju uobraženo i arogantno, posebno ako imaju loš dan – tada znaju biti bezobrazni, nestrpljivi, tašti… Ako su okruženi ljudima koja ih podržavaju, vrlo su strastveni i vrlo suosjećajni. U ljubavi su velikodušani, vrlo vjerni i osjećajni.

Kad su loše volje, sve oko sebe teroriziraju nervozom i arogancijom. Znaju biti posesivni i previše zahtjevni. Oni toliko zrače životnom energijom da to djeluje zarazno na ljude koji ih okružuju, posebno partnere s kojima žive. Znaju im biti inspiracija,piše Pult

Ako su slučajno loše volje, znaju biti vrlo promjenjivog raspoloženja, nestrpljivi, lijeni pa čak i dvolični. Oni uvijek moraju imati neki cilj u životu pa makar to bilo nešto malo i ne toliko važno. U ljubavi su staloženi, senzualni i darežljivi, ali ako ih netko povrijedi, postaju bezobrazni, egocentrični i nimalo tolerantni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh