Svaštara

Horoskopski znakovi kojih biste se trebali kloniti

Postoje ljudi s kojima se uvijek razumijemo i nalazimo se na istoj valnoj duljini. Ali, postoje i oni s kojima nikako ne možemo pronaći zajednički jezik, ma koliko se trudili. Horoskop preporučuje da ih se klonite. Oni su vaši najveći neprijatelji.

svađa & horoskop - Novosti.rs

Ovan
Najgori neprijatelj: Rak

Ovan je vatreni znak, te se ne slaže baš najbolje s vodenim Rakovima. Mimoilaženje ovih znakova je zbog toga što je Ovnovima potrebna neovisnost, te se osjećaju ugroženo zbog posesivnosti Rakova. Sukob usijanih glava i senzibilnih duša u svakom trenutku izlazi do izražaja.

Bik
Najgori neprijatelj: Ovan

Ova dva horoskopska znaka su previše slična po karakteru, što dovodi do sukoba. Tvrdoglavost i jednih i drugih je toliko velika da su konflikti neizbježni.

Osim toga, Ovnovi rijetko priznaju svoje greške, dok ih Bikovi previše rado podsjećaju na njih.

Blizanci
Najgori neprijatelj: Djevica

Blizanci vole spontanost, dok Djevice vole samo svoju rutinu. Jedino što im je zajedničko jest što cijene komunikaciju.

Rak
Najgori neprijatelj: Strijelac

Rakovi su vrlo senzibilni i predani. Strijelci su nekad i previše iskreni zbog čega mogu nesvjesno povrijediti Rakove.

Ovi znakovi Zodijaka ne pristaju na kompromise, a problem nastaje kada pokušavaju proijeniti jedni drugog.

Lav
Najgori neprijatelj: Ribe

Lavovi su iznimno ponosni i vole uživati pod svjetlima reflektora. Ribe su čista suprotnost, izbjegavaju privlačenje pažnje i glavna karakteristika im je senzibilnost.

Lavove nervira pasivnost i suzdržanost Riba i ne bježe od toga da iskazuju svoje nezadovoljstvo.

Djevica
Najgori neprijatelj: Vodolija

Djevice se uvijek vode razumom, a ne srcem i često analiziraju sve.

S druge strane, Vodenjaci su često nerealni i neodgovorni, te im nikako ne odgovara proračunatost Djevica.

Vaga
Najgori neprijatelj: Škorpion

Vage se slažu sa svima, osim sa Škorpionom. Razlog netrpeljivosti jest što Škorpion svojom usijanom glavom Vagama stvara bespotrebnu dramu u životu. Zbog toga brzo postaju neprijatelji.

Škorpion
Najgori neprijatelj: Lav

Škorpioni i Lavovi su jako ponosni i imaju snažnu volju. Ali,jako teško pronalaze zajednički jezik. I jedni i drugi se dominantno ponašaju, te ne žele popustiti.

Strijelac
Najgori neprijatelj: Bik

Strijelcima odgovara sloboda više nego bilo što u životu. Bik s druge strane, cijeni stabilnost i tu leži njihova netrpeljivost.

Jarac
Najgori neprijatelj: Vaga

Jarčevi su dosta fokusirani na poslovni uspjeh. S druge strane, Vagama je bitniji društveni život. Zato Jarčevi gledaju na Vage kao na nezrele i iritantne osobe.

Vodolija

Najgori neprijatelj: Jarac

Za kreativne i inovativne Vodenjake Jarčevi su zakleti neprijatelji. Potpuno su različitih mišljenja – od financija do zrelosti. I na emotivnom planu nikako ne mogu pronaći zajednički jezik.

Ribe
Najgori neprijatelj: Blizanci

Ribe su previše senzibilne da bi se mogle nositi s uvijek direktnim Blizancima. Njihova energija zna uplašiti Ribe. Čak i kad imaju dobru namjeru, Blizanci svojom silovitom prirodom tjeraju Ribe da se osjećaju loše, piše “svetplus“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh