Svaštara

“Kada čovjek pređe 50-tu ima dvije opcije, važno je koju će izabrati”

Najgore što čovjeku u starosti može da se desi jeste da postane ono staro i isfrustrirano džangrizalo.

Frustrated senior man sitting on bed in bedroom

Kada je reč o muškarcima starijim od pedeset godina, moramo da kažemo da se skoro svi dele u dve kategorije: elegantne muškarce ili ogavne starce. Ovaj prvi ima šarm, sofisticiranost i plemenitost, dok ovaj drugi ima probleme. Ogavni deda, je tipičan primer da mudrost ne dolazi s godinama.

Tom tipu ljudi, umesto mudrosti dolazi neka grozna, očajna drskost. Elegantni muškarac je obično osetljiv, pomalo nespretan i koristan. Ima u njemu nešto što podseća na umornog lava – nervoza, frustriranost…. Za njega je bitno da ne izgubi ugled, ali i izgled.Vešt je u komunikaciji sa ženama. Za to vreme neki tamo drugi čovek, njegovih godina, pretvara se u ogavnog dedu koji je pošteđen svih pravila. Pije bez mere, nepristojan je prema ženama, ubija se hranom i pićem, kao i načinom života. Ako vas nego gazi u gradskom prevozu, usput vas udari laktom u grudi – budite sigurni da je to deda.

Ako neko preskoči red i ne izvini se, to je deda. Ako osoba koja bi mogla otac da vam bude, dobaci vam neku gadost – budite sigurni da je to 100% deda! Dok elegantni muškarac traži način da priđe ženi na lep i kulturan način, deda će vam prići sa sigurnošću dvadesetogodišnjeg profesionalnog fudbalera.Deda koji se sastoji iz 80% stomaka, 1% ćelave glave i 19% samoispitivanja, nikad nije stidljiv jer on je uvek spreman da te lupi po dupetu u spa centru, da ti ispriča nepristojan vic ili otvoreno ponudi se*s. Ako takvog čoveka odbijete on će postati otvoreno bezobrazan.

On obožava da boravi na društvenim mrežama, jer upravo na njima može da zasipa žene odvratnim komentarima, sve dok ispija pivo i jede brzu hranu za kompjuterom. Zbog svega ovoga, sve žene ovog sveta vas mole: muškarci, ostarite lepo – tako da dame izgube glavu, a ne dobro raspoloženje,piše Pult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh