Svaštara

Djevojke joj zavide: Dragica ima 72 godine, a 300 trbušnjaka radi kao od šale!

Iako gazi osmu deceniju Dragica je ponosna zato što može da uradi ogroman broj trbušnjaka i sklekova. Kada je pitaju koliki je to broj, ona kaže: “Pitaj boga, ja mislim da mogu da uradim 300, 400 trbušnjaka”.

Dragica - Prva.rs

Koliko snage i vitalnosti ima žena koja se i u poznijim godinama života intenzivno bavi sportom, da li mogu da joj stanu na crtu mlade djevojke u punoj snazi ispitao je “Exploziv” koji je u takmičenje sa bakom uveo mladu djevojku.

Dana nije posustala ni u jednom momentu, i ne samo to, na kraju je bukvalno dubila na glavi. Njena izazivačica je samo uz smijeh prokomentarisala:“ Ja ne vjerujem da ijednu vježbu više mogu da uradim”, piše “Prva“.

Inače, Dana već skoro pola vijeka trenira mnoge žene, istim tempom, samo što je razlika što su sad skoro sve one mlađe od nje. Ima i onih približnih godina, njih ona motiviše.

Kako sve to Dana radi, s kakvom voljom, koliko je do sad žena dovela do fit forme, saznajte u prilogu koji slijedi:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh