Svaštara

Mlad Mjesec u Biku 5. maja 2019.: Djevicama donosi sudbinske promjene, Vodolijama iskušenja, a Ovnovima veće novčane dobitke

Mlad Mjesec u senzualnom i materijalnom Biku 5. maja 2019. godine: Svi već znamo da mlad Mjesec donosi promjene, nove početke dok iza sebe ostavlja neke poroke i nesvrsishodne stvari.

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Ovaj mlad Mjesec je povezan sa Neptunom, Plutonom i Saturnom što kod mnogih osoba izaziva duboke spoznaje, psihičke promjene, jako snažnu intuiciju, piše astrolog Željka Knežević. Svi koji meditiraju sada mogu dobiti dobre uvide dok pojedine osobe mogu dobiti poruke preko snova. Preporučuje se povezivanje sa prirodom i osobama sa kojima ste na istoj talasnoj vibraciji. Intuicija je izražena pa je slušajte ovih dana mladog Mjeseca.

Ovaj mlad Mjesec teži za time da ostvari harmoničan porodičan život, poštuje tradicionalne vrijednosti, obezjbedi materijalnu sigurnost, ljubav koja ponekad može biti neuravnotežena u smislu da pretjeruje ili da se povuče u samoću. Kod muškaraca stvara posesivnost, ljubomoru, dok kod žena utiče na materinstvo, vjernost, posvećenost porodici, posesivnost, dok djecu tjera na ekskluzivan život.

Ovako će mlad Mjesec uticati na svaki horoskopski znak

OVAN
Kod vas će ovaj mlad Mjesec razbuktati strast kada je finansijska oblast u pitanju. Pojedine osobe mogu očekivati veće novčane dobitke. Sve što vam nije bilo po volji sada možete menjati i započeti neke skroz nove poslovne planove. Pojedini Ovnovi baš sada ostvaruju neke svoje ciljeve koje su dugo čekali. Za Ovna je sve dugo čekanje jer se nije desilo SAD i ODMAH.

BIK
Kod vas će ovaj mlad Mjesec pokrenuti sve iznenada, kako pozitivno, tako može biti nešto i manje pozitivno. Uran vam daje snagu, a i eksplozivnost pa dobro razmislite šta treba da ostavite već jednom iza sebe, a šta da pokrenete i kakvi novi tokovi treba da budu. Sve dobro isplanirajte. Uglavnom mijenjajte sve gdje ste nezadovoljni i ne trpite više ni u poslu ni u ljubavi.

BLIZANCI
Kod vas ovaj mlad Mjesec daje duboke misaone promjene, posebno ako ste na duhovnom putu mogu se desiti velike promjene. Mnogi Blizanci sada mogu imati emotivnu stabilnost pa će zdravog razuma donositi neke odluke. Ipak, nema potrebe da žurite jer je Mars kod vas do 15. maja, a može vam dati brzopletost i nestrpljenje. Ne pretjerujte ni u čemu.

RAK
Kod vas se pokreće nešto novo na ličnom rastu i sa bližim osobama. Veliko nadahnut će će kod vas sada biti pokrenuto, a kako vi idete jedan korak napred bojažljivo, onda dva koraka nazad ubrzano, pitanje je šta vi zaista želite mijenjati i da li za to imate sada snage. Možda najbolje da vas Mars pokrene od 16. maja i da vam da snagu za borbu da promijenite nešto.

LAV

Kod vas je već krajnje vrijeme da promijenite sve što vam ne odgovara u karijeri. Ako vas ovaj mlad Mjesec uznemiri emotivno, onda će vam biti potrebno vreme da to zaboravite. Vremenom će izbledjeti, pazite da i vi nekoga emotivno ne povrijedite. Uglavnom je ovaj Mjesec dobar za promjene i uspjehe u karijeri, pa ako nešto ne štima u vašoj karijeri mijenjajte obavezno jer je sada vrijeme.

DJEVICA
Kod vas će se sve nekako dešavati prebrzo pa sada nije vrijeme da sumnjate i brinete već mijenjajte sve što nije pokazalo efekt. Ove brze promjene mogu biti sudbinske pa iskoristite priliku koja je nadohvat ruke, jer je ishod promjene pozitivan. Ovaj cijeli maj će biti pun raznih promjena pa se ne opirite da mijenjate stvari u životu što vam nije po volji i što vas blokira ka sreći.

VAGA
Kod vas se već duže vrijeme u mislima dešavaju planovi koji nikako da zažive. Sada je prilika da se dese promjene. Potrebno je da iskočite iz sigurne zone i da svima pokažete i dokažete kako su čuda moguća. Sada je ključ kod vas i možete da menjate čak i tuđe živote. Sada je bitno da ne budete strogi prema sebi i da dozvolite promjene da vam se dese.

ŠKORPIJA
Kod vas se dešavaju promjene u partnerskim odnosima pa ako imate novog partnera u ljubavi ili poslu, može vam se učiniti ozbiljnim. Svi vi koji već imate partnera sada se mogu produbiti emocije i još jače učvrstiti vaš odnos. Mogući su i ozbiljni važni razgovori sa bliskim osobama. Sada bi trebalo da svi odnosi idu na bolje dok, nažalost, neki odnosi koji nemaju svrhu mogu da se prekinu. Bitne promjene su pred vama.

STRIJELAC

Kod vas se dešavaju promjene na poslovnom polju jer je već neko vrijeme u zatišju. Može se desiti i da budete impulsivni, a nije ni to tako loše s obzirom da je Uran u vašem polju posla, no ipak budite uravnoteženi. Neka nova tehnologija i vaše lične emocije mogu da se mijenjaju i da su povezane sa ovim mladim Mjesecom. Vama promjene ne padaju teško već vas raduju.

JARAC
Kod vas se dešavaju promjene u vašem prirodnom polju ljubavi i djece što može biti pozitivno, a i manje pozitivno. Ovaj mlad Mjesec može nositi sudbinske razne promjene pa je na vama da ih mijenjate i vi najbolje znate šta vam nije dobro i kakve promjene želite. Mnogi Jarčevi mogu uživati sa svojom djecom, u ljubavi, kreativnosti i lijepim druženjima.

VODOLIJA
Kod vas se dešavaju promjene na raznim dešavanjima. Takođe, možete imati mnoga iskušenja. Nikako se ne preporučuje neka rutina, menjajte stvari koje su vam dosadne i koje nemaju svrhu. Vaš vladar Uran je u Biku narednih sedam godina pa će biti dosta raznih promjena i iskušenja. Zaboravite stare stvari, dozvolite novim iskustvima da zažive.

RIBE
Kod vas se dešavaju promjene kada su prijatelji, planovi, nade i želje u pitanju gdje možete imati tenziju i nervozu. Važno je da sada ne donosite nikakve odluke na brzinu. Moguće je da neko na vas i vrši neki pritisak ili se vi tako osjećate. Bitno je da ostanete smireni i da se držite pozitivne energije koja vam može biti spas za nove promjene.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh