Svaštara

Dvije ljubavne greške na koje nije imuna nijedna žena

Čak i najsnažnije ženama koje uvijek drže do sebe i svojih potreba rade greške kada je ljubav u pitanju. U nastavku pogledajte koje su se dvije greške barem jednom potkrale svakoj ženi.

Ljubav - Blogspot

1. Prelazite preko njegovih prijestupa koji vas čine duboko nesretnom.

Neki postupci jednostavno se ne mogu oprostiti. Postoje parovi koji mogu priječi preko preljuba ili uvrede i ponovno steći povjerenje, ali to se događa samo kada druga strana koja je kriva za ove prijestupe iskreno žali zbog njih i promijeni svoje ponašanje na bolje.

Bez toga nema oprosta i povjerenja. Ako ste svom partner objasnili šta vas je duboko povrijedilo, ali on to i dalje radi, prelazak preko toga neće vas učiniti sretnijom. Psiholozi upozoravaju da ignoriranje problema dugoročno šteti vezi ili braku i ponekad je bolje pošteno se posvađati nego šutjeti o tome šta vas muči. Ako se problem ne može riješiti, a vi ste i dalje nesretni, onda je bolje prekinuti vezu nego ostati u njoj.

2. Zanemarujete svoje potrebe na račun njegovih.

Kako biste uspostavili zdrav odnos, ne samo ljubavni nego i prijateljski, sebi morate biti na prvom mjestu. Žene često imaju potrebu maksimalno ugoditi svom partneru u svim aspektima zajedničkog života i istodobno zanemariti svoje potrebe.

Uvijek se prilagođavate se njegovom rasporedu, kuhate samo ono što on želi, u najintimnijim trenucima važno vam je da on bude zadovoljen, a vi svojevoljno igrate sporednu ulogu. Sve su ovo situacije u kojima ne mislite na sebe, a trebali biste,piše Aura

Zapamtite da je temelj svake veze kompromis i jednakost, a vi ste jednako važni kao i vaš partner.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh